Πολιτική

Συμβολή του Γ.Φραγγίδη στην αναβάθμιση του τοπικού τομέα υγείας

Ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φραγγίδης πραγματοποίησε την Πέμπτη 15.1.15 επίσκεψη στις δομές υγείας του νομού μας συναντώντας τις διοικήσεις των δύο νοσοκομείων και συνομιλώντας με ιατρούς, εργαζομένους και πολίτες.
Ξεκινώντας την επίσκεψη από το Νοσοκομείο Κιλκίς, ο κ. Φραγγίδης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το προεδρείο του σωματείου εργαζομένων και να ενημερωθεί για την πορεία του ιδρύματος. Εν συνεχεία περιηγήθηκε στην νέα τρίτη πτέρυγα όπου εγκαταστάθηκαν τα υπερσύγχρονα χειρουργεία.

Η λειτουργία της τρίτης πτέρυγας του νοσοκομείου Κιλκίς, η οποία εγκαινιάσθηκε προσφάτως από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και τον αναπληρωτή υπουργό υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκο, αναβαθμίζει αλματωδώς την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών. «Η αξιοποίηση ευρωπαϊκών διασυνοριακών προγραμμάτων INTERREG και η μέσω αυτών προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού και εξοπλισμού μαγειρείων δημιουργεί νέες προοπτικές για την υγεία στο νομό μας. Ακόμη, η ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού μετά από χρόνια, με την άμεση προκήρυξη αλλά και πρόσληψη ιατρών από τον υπουργό κ. Γρηγοράκο, έδειξε το ενδιαφέρον της Πολιτείας για την περιοχή μας», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.
Στην συνέχεια ο κ. Φραγγίδης επισκέφθηκε το κέντρο υγείας Πολυκάστρου, όπου και ξεναγήθηκε από το προσωπικό στις πρότυπες εγκαταστάσεις του. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ είχε επισκεφθεί το κέντρο υγείας Δροσάτου.
Στο νοσοκομείο-κέντρο υγείας Γουμένισσας ο Γιώργος Φραγγίδης μίλησε με το προσωπικό και το συνεχάρη γιά το έργο που επιτελές για την ακριτική περιοχή μας. Εκεί δέχθηκε και τις ευχαριστίες του προσωπικού αλλά και των πολιτών για την ουσιαστική και καθοριστική συμβολή του στην σωτηρία του ιδρύματος, το οποίο όχι μόνο συνεχίζει να λειτουργεί αλλά και ενισχύθηκε αποφασιστικά με πρόσθετο ιατρικό προσωπικό (αναισθησιολόγος, παιδίατρος, χειρουργός, καρδιολόγος) και καινούργια μηχανήματα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]

Βελτιωτικές αλλαγές

Μετά τις βελτιωτικές αλλαγές στο δημοτικό πάρκο – «Κήπος» του Κιλκίς για την καλύτερη αισθητική και λειτουργική εικόνα του χώρου […]