Η συμμετοχή του δήμου Παιονίας στο φεστιβάλ «Κερνάμε Κιλκίς»

Πολιτισμός /


Επιτυχής υπήρξε η συμμετοχή του δήμου Παιονίας στο τρίτο φεστιβάλ γαστρονομίας «Κερνάμε Κιλκίς» που πραγματοποιήθηκε στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς από τις 25 έως και τις 28.6.15, και το οποίο διοργάνωσε γιά τρίτη χρονιά το ΕΒΕ Κιλκίς.
Ως χορηγός και συνδιοργανωτής ο δήμος Παιονίας είχε τον δικό του διαμορφωμένο χώρο, όπου οι επισκέπτες ενημερώνονταν γιά τουριστικά αξιοθέατα και επισκέψιμους χώρους της Παιονίας, όπως οι καταρράκτες και η «Γαλάζια Λίμνη» του Σκρα, η όμορφη Γουμένισσα και το Πάικο, ο αρχαιολογικός χώρος και το κολυμβητήριο Ευρώπου, τα μοναστήρια, το μουσείο φυσικής Ιστορίας Αξιούπολης κ.α. Όλοι παρουσιάστηκαν μέσω οπτικοακουστικών μέσων και εντύπου υλικού. Παράλληλα, εκτέθηκαν έργα φιλοτεχνημένα από τους μαθητές των κέντρων δημιουργικής απασχόλησης Αξιούπολης, Ευρωπού και Πολυκάστρου.

Στα εγκαίνια του φεστιβάλ, ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης εκθείασε τις συντονισμένες προσπάθειες και πρωτοβουλίες του επιμελητηρίου, των κατά τόπους εμποροεπαγγελματικών συλλόγων και επιχειρηματιών ώστε να εδραιωθεί ή θεσμοθετηθεί η διοργάνωση. Παράλληλα, τόνισε τη σημασία συνεργασίας των δύο δήμων Παιονίας και Κιλκίς και της περιφερειακής ενότητας με κοινό στόχο την ενδυνάμωση της τοπικής αγοράς.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του φεστιβάλ, ο δήμος Παιονίας σε συνεργασία με το επιμελητήριο Κιλκίς, διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση με τον τίτλο «Ημέρες σταδιοδρομίας», στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Συν-ενεργείν για την απασχόληση στην Π.Ε. Κιλκίς».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Να βρεις μιμητές

Μία από τις ευχάριστες “νότες” της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 23.1.23 υπήρξε αναμφιβόλως η παρουσία πολυμελούς ομάδας […]