Σήμερα η κλήρωση στον όμιλο των “ισχυρών” για τον ΓΑΣΚ

Αθλητισμός /

Στον όμιλο των «ισχυρών» τοποθετήθηκε ο ΓΑΣ Κιλκίς εν όψει της κληρώσεως της φάσης των «16» του πανευρωπαϊκού κυπέλλου διεκδίκησης «Τσάλλεντζ Καπ») που θα διενεργηθεί στις 11.30 το πρωί σήμερα στην Βιέννη.
Υποψήφιοι αντίπαλοι της ομάδας του Κιλκίς, η οποία βρέθηκε στην πρώτη θέση της κατάταξης της κληρωτίδας είναι οι Βίζε (Βέλγιο), Ντούκλα (Τσεχία), Πόλωα Σέρβιτι (Εσθονία), Κόξ (Φιλλανδία), Ραμάτ Γκρην (Ισραήλ), Ρεντ Μόυς (Λουξεμβούργο), Στορντ (Νορβηγία) και Μπενφίκα (Πορτογαλία).
Αντιθέτως, ο ΓΑΣΚ αποφεύγει τις ισχυρές Χολόν (Ισραήλ), Ντουντελάντζ (Λουξεμβούργο), Άζοτι (Πολωνία), Λίμπερτι (Πορτογαλία), Οντορχέι (Ρουμανία), Ράντνιτσκι Βελιγραδίου (Σερβία) και Ζαπορόζιε (Ουκρανία).

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]