Στις 5 ο αγώνας του Κιλκισιακού με την Ειρνούπολη

Αθλητισμός /

Ο διαιτητικός κατατρεγμός της περασμένης Κυριακής στα Νέα Μουδανιά υποχρεώνει τον Κιλκισιακό να αγωνισθεί σήμερα στην Ειρηνούπολη Ημαθίας με τον τοπικό ΑΣ χωρίς τον εντός αγωνιστικού χώρου «κινητήριο μοχλό» του και φυσικό ηγέτη του Παντελιάδη και τον εκ των βασικών παικτών του Καλόνικο.

Ομως, η ομάδα του Κιλκίς θα ξεκινήσει σήμερα στον δεύτερο γύρο των κατατακτηρίων αγώνων γιά την άνοδο στην γ’ εθνική κατηγορία με το πείσμα του αδικημένου, που συνδυάζεται με την αυτοπεποίθηση, η οποία απορρέει από την πολύ καλή αγωνιστική κατάστασή της.

Αλλωστε, αυτή κατεδείχθη και στα Νέα Μουδανιά, όπου ο Κιλκισιακός ισοφάρισε δύο φορές τον τοπικό ΠΟΜ, αν και αγωνιζόμενος με …εννέα παίκτες!

Στις τάξεις του επικρατούν χαμηλοί τόνοι, καθώς οι πάντες σ’ αυτόν γνωρίζουν, ότι η νίκη στον σημερινό αγώνα αποτελεί «μονόδρομο», ώστε να μην «υπαχθεί» η υπόθεση της ανόδου στον «νόμο των πιθανοτήτων» και ελαχιστοποιηθούν οι ελπίδες γι’ αυτήν.

Σε δηλώσεις του στην «Η» ο κ. Παντελιάδης τόνισε, ότι σημασία έχει πώς θα αγωνισθούν αυτοί που θα αγωνισθούν, περιβάλλοντας έτσι με την απόλυτη εμπιστοσύνη του όλους τους παίκτες, ενώ την ώρα της επικοινωνίας δεν θέλησε να «ανοίξει τα χαρτιά του» ως προς την σύνθεση της ομάδας.
Ο σημερινός αγώνας του γηπέδου Ειρηνουπόλεως θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας ο πρωτοπόρος Απόλλων Κρύας Βρύσης υποδέχεται τον ΠΟ Ν.Μουδανιών.

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]