Αθλητισμός

Στις 5 ο αγώνας του Κιλκισιακού με την Ειρνούπολη

Ο διαιτητικός κατατρεγμός της περασμένης Κυριακής στα Νέα Μουδανιά υποχρεώνει τον Κιλκισιακό να αγωνισθεί σήμερα στην Ειρηνούπολη Ημαθίας με τον τοπικό ΑΣ χωρίς τον εντός αγωνιστικού χώρου «κινητήριο μοχλό» του και φυσικό ηγέτη του Παντελιάδη και τον εκ των βασικών παικτών του Καλόνικο.

Ομως, η ομάδα του Κιλκίς θα ξεκινήσει σήμερα στον δεύτερο γύρο των κατατακτηρίων αγώνων γιά την άνοδο στην γ’ εθνική κατηγορία με το πείσμα του αδικημένου, που συνδυάζεται με την αυτοπεποίθηση, η οποία απορρέει από την πολύ καλή αγωνιστική κατάστασή της.

Αλλωστε, αυτή κατεδείχθη και στα Νέα Μουδανιά, όπου ο Κιλκισιακός ισοφάρισε δύο φορές τον τοπικό ΠΟΜ, αν και αγωνιζόμενος με …εννέα παίκτες!

Στις τάξεις του επικρατούν χαμηλοί τόνοι, καθώς οι πάντες σ’ αυτόν γνωρίζουν, ότι η νίκη στον σημερινό αγώνα αποτελεί «μονόδρομο», ώστε να μην «υπαχθεί» η υπόθεση της ανόδου στον «νόμο των πιθανοτήτων» και ελαχιστοποιηθούν οι ελπίδες γι’ αυτήν.

Σε δηλώσεις του στην «Η» ο κ. Παντελιάδης τόνισε, ότι σημασία έχει πώς θα αγωνισθούν αυτοί που θα αγωνισθούν, περιβάλλοντας έτσι με την απόλυτη εμπιστοσύνη του όλους τους παίκτες, ενώ την ώρα της επικοινωνίας δεν θέλησε να «ανοίξει τα χαρτιά του» ως προς την σύνθεση της ομάδας.
Ο σημερινός αγώνας του γηπέδου Ειρηνουπόλεως θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας ο πρωτοπόρος Απόλλων Κρύας Βρύσης υποδέχεται τον ΠΟ Ν.Μουδανιών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]