Αθλητισμός

Σήμερα στις 7μμ ο αγώνας του ΓΑΣΚ με τον Διομήδη Άργους για το κύπελλο

Δύο φορές μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Διομήδη Αργους ο ΓΑΣ Κιλκίς.

Η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Κίου, έδρας του Διομήδους, με ώρα έναρξης 7 το βράδυ γιά την φάση των «16» του χειροσφαιρικού κυπέλλου Ελλάδος.

Πρόκειται γιά αγώνα «μία και έξω» ή «νοκ άουτ» και η νικήτρια ομάδα θα προκριθεί κατ’ ευθείαν στους «8».

Την επομένη οι δύο τους θα βρεθούν αντιμετώπες στον ίδιο χώρο γιά την πρώτη αγωνιστική ημέρα του δευτέρου γύρου του χειροσφαιρικού πρωταθλήματος α1 εθνικής κατηγορίας και τελευταία αγωνιστική ημέρα του ημερολογιακού έτους 2014, με ώρα έναρξης 4 το απόγευμα.

Εχοντας να αντιμετωπίσει έναν πιό έμπειρο και με περισσότερες «λύσεις πάγκου» αντίπαλο, που διεκδικεί και φέτος τον τίτλο του πρωταθλητή, ενώ «κυνηγά» και το κύπελλο ο ΓΑΣΚ αναμένεται να αγωνισθεί χωρίς το άγχος που προκαλεί κάθε υψηλή απαίτηση, κάτι που σημαίνει ότι θα διεκδικήσει με αξιώσεις ό,τι του επιτρέπουν οι δυνατότητές του.

Γιά κοινωνικό σκοπό
Εν τω μεταξύ στον αυριανό αγώνα κυπέλλου ο ΓΑΣΚ συμπράττει με τον Διομήδη σε έναν κοινωνικό σκοπό, καθώς ο σύλλογος του Αργους επέλεξε αυτήν την συνάντηση γιά να συνδράμει στην στήριξη του εκεί ειδικού σχολείου.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Κατόπιν πρόσκλησης της διεύθυνσης του ειδικού δημοτικού σχολείου Άργους, η διοίκηση της ομάδας μας αποφάσισε, τα έσοδα του συγκεκριμένου αγώνα να διατεθούν εξ ολοκλήρου για τις υπέρογκες ανάγκες του συγκεκριμένου σχολείου.

Για τον λόγο αυτό, στον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύουν τα διαρκή εισιτήρια ομάδας μας, αλλά μεμονωμένα εισιτήρια των τριών ευρώ, προκειμένου να καλυφθεί όσο το δυνατόν περισσότερο χρηματικό ποσό και να βοηθηθεί κατά το μέγιστο από τους φίλους και φιλάθλους μας η υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποι οι οποίοι στελεχώνουν το ειδικό δημοτικό Άργους.

Καλούμε όλους τους φίλους, φιλάθλους και τα μέλη της ομάδας μας, καθώς και όλο το αργολικό κοινό να βρεθεί στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Κίου την Παρασκευή, να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια των παικτών μας για την πρόκρισή τους στον επόμενο γύρο του κυπέλλου και συνάμα να συνδράμουμε στον φιλανθρωπικό σκοπό της συγκεκριμένης ημέρας!».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]