Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Tα σημεία κριτικής

Αγαπητέ αντιδήμαρχε έργων του δήμου Παιονίας Ιωάννη Αδαμόπουλε, η κριτική που σας ασκήθηκε από μέρους της στήλης, και στην οποία αναφερθήκατε, αλλά χωρίς να την κατονομάσετε ως οφείλατε, κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ουδόλως είχε να κάνει με τα όσα προσκομίσατε στο τραπέζι του διαλόγου, και μάλιστα μέσω εγγράφου της τεχνικής υπηρεσίας.

Αυτό, γιά το οποίο σας ασκήθηκε κριτική από μέρους μας δεν είναι ότι δεν υπήρξαν εργασίες στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, αλλά ότι έγιναν χωρίς να ενημερώσετε τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Νικόδημο Τσανικίδη και τον τοπικό δημοτικό σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας Γιάννη Συμεωνίδη, όπως αποδείχθηκε και με την προχθεσινή αναφορά αμφοτέρων.

Και δευτερευόντος, ότι στον χώρο εκτέλεσης των εργασιών δεν υπάρχουν δύο σταβλικές εγκαταστάσεις, πράγμα που και αυτό κατά το ήμισυ απηχεί την πραγματικότητα, καθώς στην περιοχή παρέμβασης υπάρχει μία σταβλική εγκατάσταση.

Επίσης, δεν «ακούσαμε» τίποτε γιά το πρώτο κομμάτι της κριτικής μας στο σχόλιο του «Μαχητή», που αφορά στην εμπλοκή υπαλλήλων του δήμου σε έργο ιδιωτικών σας συμφερόντων.

Να υποθέσουμε, ότι επ’ αυτού δεν υπάρχει αντίλογος;

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]