Αθλητισμός

Μία ακόμη σημαντική προσθήκη στον Κιλκισιακό του Βίκτωρα Ιωσηφίδη

Tην πρόσληψη του …αχρειάστου συστάσεων Βίκτωρα Ιωσηφίδη ανακοίνωσε ο Κιλκισιακός.

Έχοντας αναδειχθεί ως παίκτης στην ιστορική ομάδα του Κιλκίς, έχοντας υπηρετήσει αυτήν και ως προπονητής και έχοντας συνδέσει το όνομά του με επιτυχίες της και με τις δύο ιδιότητές του, ο κ. Ιωσηφίδης αναλαμβάνει αυτήν την φορά καθήκοντα ανιχνευτή ταλέντων ή «σκάουτερ», κάτι στο οποίο έχει επιδοθεί με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια, συνεργασθείς με αρκετούς συλλόγους.

Στην σχετική ανακοίνωση του συλλόγου υπογραμμίζονται οι «άρρηκτοι δεσμοί ζωής» του κ. Ιωσηφίδη με αυτόν και η εκ μέρους του «βαθειά γνώση» της πραγματικότητας του ποδοσφαίρου, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Σε ανανεώσεις συνεργασιών προβαίνει ο Κιλκισιακός

Σε ανανεώσεις συνεργασιών με στελέχη του προβαίνει αυτό το διάστημα ο Κιλκισιακός.

Έτσι, θα αγωνισθούν με την ομάδα του Κιλκίς και κατά την νέα αγωνιστική περίοδο ο 20χρονος μέσος Νικόλαος Κελεσίδης, ο 17χρονος μέσος Αδριανός Πεπεγιάννης, ο 19χρονος μέσος Νικόλαος Κωτάκης, ο 33χρονος μεσοεπιθετικός Νικόλαος Μπελίτσας και ο 18χρονος μέσος Γιώργος Αλπανίδης.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι επαφές των ιθυνόντων του συλλόγου γιά την συγκρότηση των τμημάτων υποδομής αλλά και για μετεγγραφικά θέματα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα