Αθλητισμός

Σε εκπαιδευτική κατασκήνωση τέκβον-ντο στα Τρίκαλα συμμετέσχε η Τόλμη Κιλκίς

τόλμη κιλκίς

τόλμη κιλκίς 2

Σε σημαντική αθλητική κατασκήνωση γιά το ολυμπιακό άθλημα του τέκβον-ντο συμμετέσχε η Τόλμη Κιλκίς.
Η κατασκήνωση λειτούργησε στα Τρίκαλα από τις 26 έως και τις 31.8.14.
Η συμμετοχή ανήλθε σε 300 αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών από 41 συλλόγου και οι προπονήσεις γίνονταν σε χώρο 840τ.μ., που διαμορφώθηκε στο όμορφο πάρκο Αγ.Γεωργίου.
Δύο προπονήσεις ημερησίως περιελάμβανε, με φυσική κατάσταση, τεχνική και αγωνιστική πρακτική γιά βελτίωση των δυνατοτήτων.
Το επίπεδο ήταν υψηλό διότι συμμετέσχον κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες, στηρίζοντας έτσι τον σκοπό κατασκήνωσης, που διοργνάνωσε ο Α.Σ. ΣΟΑΤ Τρικάλων με αρμόδιο τον προπονητή και μέλος του Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Τ. Νικόλαο Παϊταρίδη. Το πρόγραμμα κάλυψε προπονητική ομάδα που συγκροτούσαν οι Απόστολος Ιακωβάκης, Ιωακείμ Πεχλιβάνης, Γεώργιος Λεμονίδης, Κωνσταντίνος Καπάνης, Δημήτριος Τόρης και Νικόλαος Κακαρέλης, υποστηριζόμενοι φυσικά από όλους τους προπονητές των συλλόγων.
Σημαντική ήταν η παρουσία και συμμετοχή των Άλντο Κοντάτσο από την Ιταλία και Ντίμιταρ Μιχαήλωφ από την Βουλγαρία, όπου διατηρούν αξιόλογους συλλόγους διεθνούς εμβελείας.
Την διοργάνωση κάλυψαν επίσης οι καθηγητές ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και Τρικάλων Κωνσταντίνος Ζγάρας και Γεώργιος Σαρογλάκης για φυσική κατάσταση με πρόσθετη μέθοδο Κρόσφιτ και για αθλητική ψυχολογία η κ. Βασιλική Μπάτσιου. Η προσπάθεια, που κατέβαλαν όλοι μαζί και ξεχωριστά, συνέβαλε στην μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης.
Γιά άλλη μία φορά αποδείχτηκε ότι ο υγιής αθλητισμός ενώνει και αποπνέει σεβασμό και αγάπη στο συνάνθρωπο. Το γεγονός τίμησε και στήριξαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Τρικάλων Δημήτριος Παπαστεργίου και ο πρόεδρος ΕΤΑΒ Χρήστος Μανώλης. Σε αυτή την άψογη διοργάνωση με ουσία, χαρακτήρα και συναισθήματα έλαβαν μέρος από πλευράς Τόλμης Κιλκίς οι Μιλτιάδης Λεμονίδης, Σεβαστιανός Αναστασιάδης, Ευθυμία Στεφανίδου, Βαλσάμω Καϊκη, Δημήτριος Τσόπουλος, Νίκη Δαδούπη, Γεωργία Σκαρλάτου, Αριστείδης Κουτσός, Δήμητρα Κουτσού, Παύλος Βαλσαμίδης, Μαρία Καλφοπούλου, Μελέτιος Αθανασιάδης, Χριστόφορος Δεληγιαννίδης, Φώτιος Δαδούπης, Αθανάσιος Παπουτσής και Βασίλειος Αθανασιάδης.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Παύλος Κουραλίδης και ο προπονητής Γεώργιος Λεμονίδης συνεχάρησαν όλη την ομάδα για την συνολική θετική παρουσία τους.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα