Αθλητισμός

Νέες σημαντικές ενισχύσεις στην Αναγέννηση Πλαγιάς

Οκτώ ακόμη παίκτες ενέταξε στην δύναμή της η «νεοφώτιστη» στην γ΄ εθνική κατηγορία πρωταθλήτρια ΕΠΣΚ Αναγέννηση Πλαγιάς.

Ειδικότερα, αποκτήθηκαν ο 19χρονος αμυντικός Γεώργιος Κερτούκας, ο 20χρονος πλάγιος οπισθοφύλακας Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο 24χρονος επιθετικός Μιλτιάδης Γρηγοριάδης, ο 21χρονος επιθετικός Αλέξανδρος Γρηγοριάδης, αδελφός του προηγουμένου, και ο 24χρονος τερματοφύλακας Ιπποκράτης Τριανταφυλλίδης, ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο 24χρονος πλάγιος μέσος Τηλέμαχος Παπαδόπουλος, και ο 25χρονος μέσος Χαράλαμπος Γεωργιάδης.

Κοινό παρονομαστή των ανωτέρω αποτελεί η καταγωγή τους από περιοχές του νομού Κιλκίς, ενώ και οι οκτώ συνδυάζουν νεαρόν ηλικίας με πείρα, καθώς έχουν αγωνισθεί, σε αξιόλογες ομάδες του νομού, αλλά και πέραν των ορίων αυτού, ωρισμένες από τις οποίες αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες.

Οι επαφές των ιθυνόντων του συλλόγου για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, στο πλαίσιο της ίδιας «φιλοσοφίας» (προτεραιότητα στο κιλκισιώτικο δυναμικό) συνεχίζονται.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα