Κοινωνία

Το ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ της Σύμας σε όλους τους ανθρώπους της αγοράς του νομού

Σαράντα πέντε συναπτά έτη στην δημοσιογραφία και στον χώρο της διαφήμισης. Σαράντα πέντε συναπτά έτη στην αγορά και στην «πιάτσα» του Κιλκίς.

Σαράντα πέντε συναπτά έτη «παλμός» και «σφυγμός» και των δυο.

Σαράντα πέντε συναπτά έτη «βαρόμετρο» της «μικρής» (τοπικής) οικονομίας του νομού. Σαράντα πέντε συναπτά έτη στις «επάλξεις» της καταξίωσης και αναγνώρισης.

Την λένε Συμέλα Μασμανίδου. Είναι η Σύμα μας, η Σύμα όλης της κιλκισιώτικης εμπορικής και επιχειρηματικής κοινής γνώμης.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου του αειμνήστου πολιτικού της Αριστεράς Λεωνίδα Κύρκου (στα αριστερά του) το 1985, μαζί με τις Τάνια Χιονίδου και Αγάπη Παπαθανασιάδου και τον αείμνηστο ιδρυτή του “Μαχητή” Σταύρο Ορφανίδη.

Μιας κοινής γνώμης που την κρατεί σταθερώς και ακλονήτως στην κορυφή του επαγγελματικού χώρου της. Και το κάνει επί… σαράντα πέντε συναπτά έτη!

Για αυτό και η Σύμα, το Συμάκι για τους… πιο οικείους της, αισθάνεται την ανάγκη να ανταποδώσει με κάπως πιο ιδιαίτερο τρόπο αυτή την αγάπη, την εκτίμηση, την υποστήριξη και την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στο πρόσωπό της από όλους αυτούς τους ανθρώπους πέραν της επαγγελματικής ευσυνειδησίας και συνέπειας με την οποία μονίμως λειτουργεί.

Και αυτός ο τρόπος είναι ένα εκ μέρους της ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από τις στήλες, τις διευθύνσεις και τις συχνότητες του «Μαχητή».

Σε εκδήλωση πορείας ειρήνης από Αργυρούπολη σε Κιλκίς την Τετάρτη 10 Ιουνίου 1987.

Δηλαδή έσω του δημοσιογραφικού συγκροτήματος που εδώ και… σαράντα πέντε έτη, όσα δηλαδή και η επαγγελματική «ηλικία» της Σύμας αποτελεί το «προσπύργιο» προβολής και την «φωνή» όλων των ανθρώπων της οικονομίας, του επχειρείν και του μόχθου τούτου του τόπου.

Ένα λοιπόν ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς όλους αυτούς από ένα «δικό» τους άνθρωπο, που παραμένει πάντα «μαχητής», πάντα στην διάθεσή τους. Ένα ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς όλους τους ανθρώπους της αγοράς και της «πιάτσας» από την Σύμα… όλων.

Με την αγαπημένη της…
τετράποδη συντροφιά.

Μπροστά από τον φακό του “Μ” με την επί χρόνια γραμματέα του “Μαχητή” Γιωργία (Γιούλη) Ιωαννίδου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Καιρός να ενωθούμε»

Την μνήμη της γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνισμού του Πόντου τίμησαν, με εκδήλωσή τους το Σάββατο 13.5.23, οι φίλοι του […]

Γίνεται… πιό συχνά;

Παιδαγωγικό συνέδριο στο Κιλκίς με… εκατόν εικοσιπέντε (125) συμμετοχές, εκ των οποίων οι εκατό (100) από… όλη την χώρα και […]