Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Σιγήν ιχθύος

«Σιγήν ιχθύος» τηρούν από το ΕΒΕ Κιλκίς σε σχέση με τα όσα καταμαρτυρούν στον πρόεδρο υποψήφιο δήμαρχο του Κιλκίς Παύλο Τονικίδη, και στον διευθυντή του επιμελητηρίου και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Ηλιάδη, ότι χρησιμοποίησαν υποδομές και στελέχη του επιμελητηρίου για την υποστήριξη της υποψηφιότητας τους.

Θυμίζουμε, ότι το εν λόγω ζήτημα είχε τεθεί επισήμως και από πλευράς του αντιπροέδρου Κωνσταντίνου Βιολιτζή μέσω σχετικής επιστολής πριν από μία εβδομάδα περίπου, και που σύμφωνα με όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, θα ξανατεθεί και στην προσεχή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕ Κιλκίς, που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 7.2.19.

Εκτός, εάν βεβαίως έως τότε υπάρξουν ανακοινώσεις επ’ αυτού, που θα δίδουν απαντήσεις, αν και το «βλέπουμε» λίγο δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο!

Περισσότερα

«Οι μόνοι χωρίς κολυμβητήριο»

H ομιλία του σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματός του «Νίκη» αφορούσε στα γενικά θέματα. Όμως, ο Δημήτρης Νατσιός δεν λησμονεί… […]

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα