Γενικά

Την συγγραφέα Α. Μητσιάλη φιλοξενησε το ΔΣ Χέρσου

Την συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Αλεξάνδρα Μητσιάλη φιλοξένησε την Παρασκευή 22.5.15 το δημοτικό σχολείο Χέρσου στο πλαίσιο του προγράμματος «Γνωρισε τους φίλους σου» Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:
Την Παρασκευή 22 Μαϊου 2015 είχαμε κοντά μας τη συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Αλεξάνδρα Μητσιάλη η οποία σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πατάκη εφάρμοσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Γνώρισε τους φίλους σου» που είναι στηριγμένο σε ωρισμένα από τα βιβλία της και έχει να κάνει με τον ξένο και διαφορετικό αλλά και τη δύναμη της φιλίας και της ανθρωπιάς. Οι τάξεις στις οποίες εφαρμόστηκε το πρόγραμμα ήταν η β και η γ.
Στη συνέχεια του λογοτεχνικού πρωινού και σε ειδική εκδήλωση η κ. Μητσιάλη συνάντησε όλο το δυναμικό του σχολείου και αφού γνωρίστηκε και συζήτησε με τα παιδιά, η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή επαίνων και βραβείων του διαγωνισμού συγγραφής παραμυθιού που αποτελεί ετήσιο θεσμό του σχολείου με τίτλο «Ημέρες λογοτεχνίας».
Τέλος κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής (19-25/5) που διοργανώθηκαν οι δράσεις για την προώθηση της φιλαναγνωσίας, λειτούργησε και έκθεση παιδικού λογοτεχνικού βιβλίου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Μόνο γιά πρόστιμα;

“Έλλειψη μέτρων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας” καταγγέλει η ΤΟ του ΚΚΕ στο Κιλκίς γιά το εργατικό […]