Στους Βαλκανικούς Αγώνες της Κωνσταντινούπολης αυτό το Σάββατο ο Κ.Ζώτος

Διεξάγονται το προσεχές σαββατοκύριακο 16 και 17.2.19 στην Κωνσταντινούπολη, οι Βαλκανικοί Αγώνες κλειστού στίβου.
Στην εθνική ομάδα, που θα συμμετάσχει σ΄αυτούς, συμπεριλήφθη ο Κιλκισιώτης πρωταθλητής Κυριάκος Ζώτος, που θα αγωνιστεί το Σάββατο 16.2.19 στην σφαιροβολία.
Με ατομική επίδοση 20,20μ. πριν λίγες εβδομάδες, ο 23χρονος πρώην αθλητής του ΓΣ Μανδρών και νυν του συλλόγου «Αλέξανδρος-Μακεδονία» θεσσαλονίκης έχει ως πρωταρχικό αντικειμενικό σκοπό την πρόκριση στην πρώτη οκτάδα του τελικού, μετά τις τρεις πρώτες βολές, ώστε να επιχειρήσει και τις ισάριθμες υπόλοιπες, εν συνεχεία δε μία όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση και θέση.
Δευτεραθλητής Ελλάδος
Σημειώνεται, ότι ο Κυριάκος Ζώτος ανεδείχθη το Σάββατο 9.2.19 δευτεραθλητής Ελλάδος στην σφαιροβολία, με καλύτερη βολή στα 19,33μ.
Οι αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 9 και 10.2.19, στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας του Πειραιά.