Πολιτισμός

Με τον προσήκοντα σεβασμό τίμησε η «Αρμονία» την Μητέρα

Την καθιερωμένη από ιδρύσεως του συλλόγου (1970) εκδήλωση τιμής στην Μητέρα διοργάνωσε η «Αρμονία».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11.5.14, ανήμερα της ημέρας της Μητέρας, στο συνεδριακό κέντρο Κιλκίς.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:mitera1
«….Την εκδήλωση, που εντασσόταν στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων τιμής της 101ης επετείου της επικής Μάχης και απελευθέρωσης του Κιλκίς με την επωνυμία «Ελευθέρια» «άνοιξε» η πρόεδρος του συλλόγου Αμαλία Ανθρακίδου-Καλπάκα με ένα σύντομο και περιεκτικό χαιρετισμό.
Ακολούθως η Ελλη Σιδηροπούλου απήγγειλε τον ύμνο προς την «Μητέρα των Μητέρων Υπεραγία Θεοτόκο» και στην συνέχεια η εκπαιδευτικός Κατερίνα Ισαακίδου ανέπτυξε το θέμα της ημέρας με τίτλο «Η μητέρα του χθες και του σήμερα» συγκινώντας το πολυπληθές κοινό.mitera3
Ενθουσιασμό και πολλά χειροκροτήματα απέσπασαν τα παιδιά της χορωδίας μας που με τις γλυκές φωνούλες τους τραγούδησαν γιά την Μάνα υπό την διεύθυνση της Νατάσας Καββαδία.
Το μουσικό μέρος της γιορτής «έκλεισε» η χορωδία Κιλκίς των ΚΑΠΗ δήμου Κιλκίς υπό την διεύθυνση του Δημήτρη Σισμανίδη, με σολίστες τους κκ Σερασκέρη και Σαλτσίδου.
Η γιορτή έκλεισε με την απονομή επαίνων στην Αγγελική Λαζαρίδου και την Φανή Κομπατσιάρη για την πολυετή παρουσία και προσφορά τους στον σύλλογο».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το… «γούρι»

Αυτή τη φορά η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς πέρασε νικηφόρα από την Αθήνα η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς […]