Αθλητισμός

Χωρίς άγχος στα Σέρρας ο Εθνικός με τον Πανσερραϊκό

Τον ιστορικό Πανσερραϊκό, συγκάτοχο της κορυφής του ε’ ομίλου γ’ εθνικής κατηγορίας αντιμετωπίζει εκτός έδρας ο Εθνικός Ν.Αγιονερίου.

Απέναντι στην πρωταγωνίστρια και φιλόδοξη σερραϊκή, η ομάδα του Νέου Αγιονερίου θα παραταχθεί σχεδόν πλήρης, με επιδίωξη να πιάσει απόδοση σύμφωνη με το αξιόλογο σημερινό επίπεδό της και με στόχο την διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος με αξιώσεις.

Αλλωστε, κατέρχεται να αγωνισθεί με το συγκριτικό πλεονέκτημα της μη υπάρξεως άγχους, καθώς ήττα σ’ αυτόν τον αγώνα ούτε θα είναι από τις λεγόμενες «εκτός προγράμματος» ούτε θα έχει άμεσες επικίνδυνες βαθμολογικές συνέπειες.

Μάλιστα, αν κάποιος ενδέχεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα άγχους, αυτός θα είναι ο Πανσερραϊκός καθώς χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη, γιά να διατηρήσει τα πρωτεία.

Επί πλέον, απέναντι στον ισχυρό αντίπαλό του ο Εθνικός έχει την δυνατότητα να αγωνισθεί σχεδόν πλήρης, καθώς ο προπονητής Βασίλης Τραϊανόπουλος, που αύριο θα ισορροπεί μεταξύ συναισθήματος (γέννημα-θρέμμα των Σερρών και του Πανσερραϊκού), και καθήκοντος, δεν υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Γκέληνο.

Τέλος, ο μοναδικός εκπρόσωπος του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου σε εθνική κατηγορία αναμένεται να έχει γιά άλλη μία φορά στο πλευρό του αρκετούς φίλους του, η ηθική συμπαράσταση των οποίων σίγουρα θα προσθέσει «ισχύ» στην «μηχανή» του.
Ο αγώνας του δημοτικού γηπέδου Σερρών θα αρχίσει στις 3 μετά το μεσημέρι.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]