Γενικά

Επιτυχές σεμινάριο του γυμναστηρίου «Κίνησις» γιά την υγιεινή διατροφή

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο υγεινής διατροφής που διοργάνωσε το γυμναστήριο μας Kinesis –Gym σε συνεργασία με το εστιατόριο «Τρανταμέντο».

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτιο αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής:

«…Σε όλη την διάρκεια του σεμιναρίου παρουσιάστηκαν έξυπνες συνταγές ώστε να επιτύχουμε ένα υγιεινό και εύγευστο τρόπο μαγειρικής .Επίσης δόθηκαν πολλές συμβουλές για το πώς να κάνουμε την διατροφή μας καλύτερη. Όλοι περάσαμε υπέροχα και μόνο θετικές εντυπώσεις έμειναν από αυτή την όμορφη συνάντηση.

Το γυμναστήριο «Kinesis – Gym» δεσμεύεται να συνεχίσει την δράση του με τέτοιου είδους εκδηλώσεις που έχουν τόση μεγάλη απήχηση.

Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους και το ενδιαφέρον. Ενα μεγαλύτερο ευχαριστώ στο εστιατόριο Τραταμέντο και την οικοδέσποινα Φρόσω Βαμβακίδου για την ζεστή φιλοξενία και τις υπέροχες γευστικές μα πάνω από όλα υγιεινές απολαύσεις που μας χάρισε.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το χορηγό του γυμναστηρίου μας την «Αυγοδιατροφική» για τα υπέροχα προϊόντα αυγού που μας έστειλε».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]