Σεμινάρια του ΕΦΕΤ γιά “Βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων”
Η Επιμορφωτική Κιλκίς διοργανώνει σεμινάρια που απευθύνονται σε κάθε άτομο που απασχολείται σε επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση & ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων (Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφετέριες, Ζαχαροπλαστεία, Φούρνοι, Ψητοπωλεία, Κρεοπωλεία, Σούπερ Μάρκετ, Παιδικοί Σταθμοί, Κυλικεία, Συνεταιρισμοί, Ελαιοτριβεία, Οινοποιεία, Κάβες, Βιομηχανίες τροφίμων-ποτών κλπ) και το οποίο έρχεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τα τρόφιμα.
Στόχος του προγράμματος είναι η τήρηση της νομικής απαίτησης και των όρων – συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων από τις επιχειρήσεις, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα των προϊόντων – υπηρεσιών και η προστασία του καταναλωτή.
Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ακολουθούν εξετάσεις πιστοποίησης, οι
οποίες καθορίζονται και διενεργούνται από τον ΕΦΕΤ.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΠΙΠΕΔΟ: Επίπεδο 1 – Χειριστές Τροφίμων
Διάρκεια: 10 ώρες (2 ημέρες)
Υλοποίηση:
α) σε πιστοποιημένες αίθουσες της «Επιμορφωτικής Κιλκίς» Δοϊράνης 56 61100 Κιλκίς/2341028705,2341029690
Εθνικής Αμύνης 37 Πολύκαστρο/2343097340 η και
β) μέσω εξ αποστάσεως τηλεκατάρτισης.
Στο τέλος κάθε σεμιναρίου οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης. Η βεβαίωση αυτή αποτελεί πλέον απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στις υποχρεωτικές εξετάσεις του ΕΦΕΤ. Οι εκπαιδευόμενοι με την ολοκλήρωση του
προγράμματος υπόκεινται σε εξετάσεις από τον ΕΦΕΤ, προκειμένου να αξιολογηθούν και να λάβουν την επίσημη πιστοποίηση του ΕΦΕΤ. Ο ΕΦΕΤ καθορίζει τον χρόνο των εξετάσεων.
Κόστος Συμμετοχής: 100€/άτομο (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το κόστος εξετάσεων του ΕΦΕΤ που ανέρχεται σε 30€ /άτομο). Σε περίπτωση συμμετοχής περισσότερων, του ενός, ατόμων από μια επιχείρηση, το κόστος συμμετοχής θα μειωθεί.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Νικηφόρος Xριστοφορίδης, Δευτέρα-Παρασκευή 07:00 π.μ.-15:00 μ.μ