Αθλητισμός

Σειρά οργάνων ρίψεων παραχώρησε ο δήμος Κιλκίς στον ΓΣ Μανδρών

ΔΗΜΟΣ-ΓΣ ΜΑΝΔΡΩΝΟ δήμος Κιλκίς στο πλαίσιο έμπρακτης αναγνώρισης της πολύτιμης συμβολής του γυμναστικού συλλόγου Μανδρών στον αθλητισμό και κυρίως στο στίβο και τις σημαντικές διακρίσεις που έχουν επιτύχει οι έφηβοι αθλητές και οι νεανίδες αθλήτριές του στην σφυροβολία, δισκοβολία και σφαιροβολία κατά την φετινή συμμετοχή τους σε πανελλαδικούς, βαλκανικούς και πανευρωπαϊκούς αγώνες», όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση διέθεσε μέσω του αρμόδιου νομικού προσώπου όργανα στίβου στον εν λόγω γυμναστικό σύλλογο.

«Με τον τρόπο αυτό» συνεχίζει η ανακοίνωση, «η υπό τον Δημήτρη Σισμανίδη δημοτική αρχή θέλησε να επιβραβεύσει τους διακριθέντες αθλητές αλλά και τον άοκνο εργάτη του Κιλκισιώτικου αθλητισμού προπονητή του συλλόγου Γιάννη Χρίστογλου αλλά και να ενισχύσει την αθλητική τους προσπάθεια».

Την Τετάρτη 22.7.15 υπεγράφη στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς μεταξύ της προέδρου του οργανισμού αθλητισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και παιδικών, βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου Κιλκίς Κατερίνας Ζιούτα και του εκπροσώπου του γυμναστικού συλλόγου Μανδρών Κώστα Ζώτου πρωτόκολλο παραχώρησης – παραλαβής οργάνων στίβου.

Ειδικότερα παραχωρούνται στον γυμναστικό σύλλογο Μανδρών:

  • Δύο δίσκοι βάρους 1,5 κιλού
  • Δύο δίσκοι βάρους 1 κιλού
  • Τρεις σφαίρες βάρους 7,265 κιλών
  • Δύο σφύρες 5 κιλών
  • Δύο σφύρες 3 κιλών
  • Δύο σφύρες 6 κιλών

(Όλα τα ανωτέρω όργανα στίβου κατασκευάζονται από τον οίκο «Πολάνικ» και είναι πιστοποιημένα από την διεθνή ομοσπονδία ερασιτεχνικού αθλητισμού (IAFF)

  • Δύο μπάρες γυμναστικής 20 κιλών με άξονα άρσης βαρών
  • Είκοσι πέντε τεμάχια σύρμα σφύρας
  • Τέσσερα τεμάχια λαβή σφύρας.

Ο γυμναστικός σύλλογος Μανδρών από την πλευρά του δεσμεύεται βάσει του πρωτοκόλλου να διαθέτει τα όργανα στίβου αποκλειστικά για τους αθλητές του, για τις ανάγκες των προπονήσεων και των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Σε περίπτωση διάλυσης του γυμναστικού συλλόγου Μανδρών ο αθλητικός εξοπλισμός θα επιστραφεί στο Ν.Π..Δ.Δ. ”Οργανισμός αθλητισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και παιδικών, βρεφονηπιακών σταθμών” του δήμου Κιλκίς. Επίσης, σε περίπτωση που κάποιο από τα όργανα στίβου καταστραφεί από τη χρήση, ο γυμναστικός σύλλογος Μανδρών υποχρεούται να ενημερώσει εγγράφως την υπηρεσία του Ν.Π.Δ.Δ. και να το επιστρέψει ώστε αυτή να προχωρήσει σε πρωτόκολλο καταστροφής υλικού.

Ο αθλητικός εξοπλισμός, αξίας 3.300ευρώ, αγοράστηκε με ίδιους πόρους του νομικού προσώπου. Οι εκπρόσωποι του γυμναστικού συλλόγου Μανδρών και ιδιαίτερα ο προπονητής του Γιάννης Χρίστογλου ευχαρίστησαν το Δήμο Κιλκίς για τη διάθεση των οργάνων στίβου και επισήμαναν ότι ο αθλητικός εξοπλισμός είναι απολύτως απαραίτητος για τις προπονητικές απαιτήσεις των αθλητών και θα τους βοηθήσει τα μέγιστα για τις επόμενες ευρωπαϊκές αθλητικές διοργανώσεις.

Στην τελετή παραλαβής – παραχώρησης των οργάνων στίβου στον γυμναστικό σύλλογο Μανδρών ήταν παρόντες η πρόεδρος του οργανισμού αθλητισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και παιδικών, βρεφονηπιακών σταθμών Αικατερίνη Γιαννακούλα – Ζιούτα, ο αντιπρόεδρος του νομικού προσώπου Νικόλαος Σερασκέρης, ο εκπρόσωπος του γυμναστικού συλλόγου Μανδρών και αντιπρόεδρος της ένωσης αθλητικών σωματείων ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς Κωνσταντίνος Ζώτος καθώς και ο προπονητής του συλλόγου Γιάννης Χρίστογλου.

Πλην των πραναφερθέντων στην τελετή παραχώρησης παραλαβής των οργάνων στίβου στον γυμναστικό σύλλογο Μανδρών παρέστη και ο αντιπρόεδρος του νομικού προσώπου του οργανισμού αθλητισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και παιδικών-βρεφονηπιακών σταθμών δήμου Κιλκίς Νίκος Σερασκέρης.

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα