Γενικά

Σειρά εκδηλώσεων από το Κτήμα Χατζηβαρύτη

Σειρά εκδηλώσεων, στο πλαίσιο του «προλόγου» της ετήσιας διοργάνωσης «Βορ-Οινά» διοργανώνει το Κτήμα Χατζηβαρύτη Γουμένισσας.

Στην σχετική ανακοίνωση, με την οποία το Κτήμα απευθύνεται κατ’ ευθείαν στους φίλους του κρασιού, αναφέρονται τα εξής:

«7-13.9.15: Δοκιμάστε τα κρασιά του Κτήματος Χατζηβαρύτη σε εξαιρετικές τιμές και απολαύστε τα στον μοναδικό χώρο του «Karàbourno», στο εμπορικό κέντρο «Κόσμος».

Το Σάββατο 12 Σεπτέμβρη από τις 12 το μεσημέρι , το Κτήμα Χατζηβαρύτη και το παραδοσιακό παντοπωλείο  Ραγιάν, σας προσκαλούν στο «Ραγιάν», Μπαλανού 13 στην περιοχή της πλατείας Άθωνος, για να δοκιμάσετε τα κρασιά του Κτήματος και να τα αγοράσετε σε εξαιρετικές τιμές.

Την Τρίτη 15 και την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 ελάτε στο «La place mignonne», Εθνικής Αμύνης 4,  για να δοκιμάσετε τα εξαιρετικά πιάτα του και να τα συνοδεύσετε με  τα κρασιά του Κτήματος Χατζηβαρύτη σε ποτήρι ή σε μπουκάλι, τα οποία θα προσφέρονται σε εξαιρετικές τιμές.

Την Πέμπτη 18/9 το βράδυ σας περιμένουμε στην Κάβα Αμπατζή για να δοκιμάσετε τα κρασιά από μικρές οινοποιίες της Βόρειας Ελλάδας.

Μην ξεχάσετε να μας επισκεφθείτε στα ΒορΟινά , που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου από τις 6 το απόγευμα , στον Α προβλήτα του λιμανιού Θεσσαλονίκης».

 

 

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο Βλάσιος Γ. Σκορδέλης

Γεννήθηκε στην Στενήμαχο Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρεια Θράκη) το έτος 1830 και πέθανε στην Αθήνα το 1898. Μετά την αποφοίτησή του […]

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]