Αθλητισμός

Σε τρία πετοσφαιρικά πρωταθλήματα παρών φέτος ο Αλέξανδρος Αξιούπολης

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των πετοσφαιρικών τμημάτων του Αλέξανδρου Αξιούπολης εν όψει της ενάρξεως της αγωνιστικής περιόδου.

Σε δηλώσεις τους στον “Μαχητή” στελέχη των εν λόγω τμημάτων του συλλόγου είπαν, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

“Τελείωσε η πρώτη φάση της προετοιμασίας της ομάδας μας, η οποία περιλάμβανε φυσική κατάσταση, ενδυνάμωση και βελτίωση τεχνικών δεξιοτήτων. Το κλίμα της ομάδας πολύ καλό, με πολλή όρεξη για δουλειά από τις αθλήτριες, πολύ καλή ψυχολογία και με τους υπεύθυνους του τμήματος πολύ κοντά στην ομάδα.

Το χαρακτηριστικό της φετινής χρονιάς γιά τον σύλλογο μας είναι, ότι αγωνιστικώς θα συμμετάσχει σε τρεις κατηγορίες πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΜ, νεανίδων, κορασίδων και παγκορασίδων.

Σύμφωνα με τον προπονητικό σχεδιασμό η επόμενη φάση περιλαμβάνει και τακτική, πέρα από την φυσική κατάσταση και βελτίωση τεχνικών δεξιοτήτων.

Για εγγραφές και πληροφορίες κοριτσιών όλων των ηλικιών (γεννημένων 2015-2007), η διοίκηση του τμήματος θα παρευρίσκεται από Δευτέρα έως Τετάρτη, στο κλειστό γυμναστήριο, από τις 6 έως τις 7.30 μμ”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Τετάρτες στην Θεσσαλονίκη»

Ευρύτατη απήχηση, θερμή ανταπόκριση και αθρόα προσέλευση χαρακτήρισαν τους φίλους του υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Στέφανου Παραστατίδη σε Εύοσμο […]