Γενικά

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι δήμοι Κιλκίς και Παιονίας

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε ο γενικός γραμματέας πολιτικής προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης, τον δήμο Κιλκίς και τον δήμο Παιονίας της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τις χαμηλές θερμοκρασίες και το παγωμένο χιόνι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία οι θερμοκρασίες που σημειώθηκαν σήμερα είναι κάτω από το μηδέν, ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ στον Λαγκαδά ο υδράργυρος έπεσε στους – 9 βαθμούς.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν, επίσης, περιοχές του δήμου Σιντικής, της περιφερειακής ενότητα Σερρών, και πιο συγκεκριμένα οι τοπικές κοινότητες Άνω Ποροΐων, Κάτω Ποροΐων, Μακρυνίτσας, Νεοχωρίου, Πλατανακίων, Καστανούσσης και Ανατολής, της δημοτικής ενότητας Κερκίνης, οι τοπικές κοινότητες Ακριτοχωρίου και Μανδρακίου, της δημοτικής ενότητας Πετριτσίου, και οι δημοτικές ενότητες Αγκίστρου, Αχλαδοχωρίου και Προμαχώνα.

Εξάλλου, ιδιαίτερα χαμηλές παραμένουν οι θερμοκρασίες σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]