Γενικά

Στην φάση παραλαβής το έργο ανάπλασης «Κήπου»

Aνάμεσα στις επιτροπές παραλαβής έργων η συγκρότηση των οποίων εγκρίθηκε κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, ήταν και αυτή που αφορούσε στο έργο της ανάπλασης της περιοχής «Κήπου»-πάρκου που τόσο πολύ έχει απασχολήσει την τοπική κοινή γνώμη.

Όπως δήλωσε στην «Η» η αρμόδιος αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του δήμου Ελένη (Λένα) Αναστασιάδου, η παραλαβή του συγκεκριμένου έργου, όπως άλλωστε και όλων των άλλων, θα πραγματοποιηθεί εκ μέρους της επιτροπής κατά την σχετική και προβλεπόμενη από τον κανονισμό διαδικασία.

Μέχρις ότου ολοκληρωθεί αυτή, όπω επεσήμανε η κ. Αναστασιάδου, ο δήμος φροντίζει γιά την συντήρηση του έργου με την συνδρομή τριών κατάλληλων γιά τέτοιου είδους εργασίες δημοτικών υπαλλήλων, που θα εμπλουτισθούν περαιτέρω με την συνδρομή εργαζομένων, οι οποίοι θα προσληφθούν στον δήμο μέσω των πεντάμηνων συμβάσεων ούτως ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]