Κοινωνία

Εκστρατεία καθαρισμού και ευπρεπισμού περιοχής της λίμνης Δοϊράνης

Εκστρατεία καθαρισμού, ευπρεπισμού και γενικότερης αισθητικής αναβάθμισης της περιοχής βρίσκεται σε εξέλιξη στην παραλία της λίμνης Δοϊράνης και στα σημεία πρόσβασης σ’ αυτήν, στον ύψος του φερωνύμου οικισμού.

Την εκστρατεία ανέλαβε ο πολιτιστικός σύλλογος Δροσάτου, στο πλαίσιο δραστηριοτήτων του γιά «καλλιέργεια» και ανάπτυξη του πνεύματος του εθελοντισμού, σε συνδυασμό με την ανάγκη να παραμένει ελκυστική η «εικόνα» της συγκεκριμένης περιοχής, η πρώτη που αντικρύζει κάθε επισκέπτης της χώρας μας, που εισέρχεται σ’ αυτήν από το εν λόγω σημείο.

Κατά μείζονα λόγο τώρα, σε μία από πάσης πλευράς δυσμενέστατη συγκυρία, κατά την οποία ο τόπος υφίσταται τις συνέπειες και επιπτώσεις πολλαπλών προβλημάτων, που έχουν ανακύψει σε όλους τους τομείς.

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες της Κυριακής 19.4.15 δεν πτόησαν τους εθελοντές του πολιτιστικού συλλόγου Δροσάτου να ξεκινήσουν την προαναφερθείσα περιβαλλοντική δραστηριότητα, η οποία και θα συνεχισθεί κατά το αμέσως προσεχές διάστημα με συνεχείς παρεμβάσεις σε όλη την περιοχή.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]