Αθλητισμός

Σε «αφετηρία επανεκκίνησης» ο ιστορικός Εθνικός Αξιουπόλεως

Το «λάβετε θέσεις» σε «αφετηρία επανεκκίνησης» σηματοδότησαν οι πρόσφατες αρχαιρεσίες στον ιστορικό Αξιούπολης (έτος ιδρύσεως 1946).

Ανταποκριθέντες στο σχετικό προσκλητήριο αρκετοί παράγοντες του συλλόγου παλιοί και νέοι με κάποιους από αυτούς να έχουν «φάει με το κουτάλι τα γήπεδα» συγκρότησαν το νέο διοικητικό συμβούλιο έχοντας ως «κατευθυντήρια γραμμή» την σταδιακή «έξοδο» του Εθνικού από την σημερινή αφάνεια.

Την προεδρεία ανέλαβε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Αξιούπολης με θητεία σε όλες τις εθνικές κατηγορίες αλλά και άλλοτε δρομέας παρατεταμένης ταχύτητας (δρόμος 400μ.) του ΓΑΣ Κιλκίς Γιάννης Τόδας ένας «βαθύς» γνώστης των τεκταινομένων στον χώρο του κιλκισιώτικου ποδόσφαιρου και αθλητισμού.

Αξιοσημείωτη και η μετά από μακρά απουσία επάνοδος στα διοικητικά του Εθνικού από πλευράς του ιστορικού αγωνιστικού και διοικητικού στελέχους (διετέλεσε και προεδρος) Βαγγέλη Αποστολίδη και του Δημήτρη Λιακόπουλου συμπαίκτη του Τόδα στον Εθνικό και συναθλητή του στον ΓΑΣ Κιλκίς που κατέλαβαν τις θέσεις των δυο αντιπροέδρων. Ειδικότερα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Αξιουπόλεως συγκροτούν οι εξής:

Πρόεδρος, Ιωάννης Τόδας
Α αντιπρόεδρος, Αντώνιος Λιακόπουλος
Β αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Αποστολίδης
Γενικός γραμματέας: Διαμαντούλα Βακαλφώτη
Ταμίας: Πετρούλα Μπασάκου
Έφορος αγώνων: Χρήστος Πέντσης
Ειδικός γραμματέας: Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης
Έφορος υλικού-εγκαταστάσεων: Αλέξανδρος Λαζαρίδης
Μέλος: Παναγιώτης Αποστολίδης

Από συνομιλία του «Μαχητή» με στελέχη της νέας διοίκησης του Εθνικού προέκυψαν σε σχέση με τους αντικειμενικούς σκοπούς της τα εξής:

– Άμεσος αντικειμενικός σκοπός η άνοδος στην α’ κατηγορία την «δευτέρα τη τάξει» της ΕΠΣ Κιλκίς

– Βασικός αντικειμενικός σκοπός η αναδιοργάνωση σε όλους τους τομείς με περισσότερο ευέλικτη και εύρρυθμη λειτουργία.

– Πάγιος αντικειμενικός σκοπός η μέριμνα για την οργάνωση και συστηματική αξιοποίηση του «φυτωρίου» με το ίδιο ενδιαφέρον για όλα τα τμήματα υποδομής ή «ακαδημίες».

– Μακροπρόθεσμος αντικειμενικός σκοπός ως απαιτών συνεχή και συστηματική προσπάθεια συγκρότηση ανταγωνιστικής και ελκυστικής ομάδας ώστε ο Εθνικός να αποκαταστήσει πλήρως τους δεσμούς του με τον φίλαθλο κόσμο της Αξιούπολης και της ευρύτερης περιοχής της και να ξαναγίνει το σημείο αναφοράς στο ποδόσφαιρό της και «πρώτος της τάξει» αθλητικός «πρεσβευτής» της.

Εντός των προσεχών εικοσιτετραώρων αναμένεται να ληφθεί και να δημοσιοποιηθεί και η απόφαση για την τεχνική ηγεσία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα