Αθλητισμός

Σαββατοκύριακο νικών γιά τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Με νίκες συνέχισαν οι ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς το περασμένο σαββατοκύριακο. Η αρχή έγινε το πρωί του Σαββάτου την Γουμένισσα, όπου η ομάδα παίδων επιβλήθηκε της αντίστοιχης του Πάικου με 2-1 και προπορεύονται στην βαθμολογία του πρωταθλήματος ΕΠΣ παίδων.
Την Κυριακή η ομάδα ανδρών της «ακαδημίας» με πολλές ελλείψεις πέρασε νικηφόρα από το «εμπόδιο» του Ηρακλή Κοιλαδίου εκτός έδρας με 4-1. Το αποτέλεσμα «άνοιξε» μόλις στο 8’ ο Ντουντούκης με ατομική προσπάθεια και άψογο πλασέ και στο 18’ ο Θανάσης Σαρηγιαννίδης, με σουτ μετά από μεταβίβαση του Ντουντούκη, «έγραψε» το 0-2. Το ημιχρόνιο έκλεισε με 1-2 αφού στο 38’ ο γηπεδούχος μείωσε.
Στην επανάληψη ο Αλέξανδρος πιέσθηκε γιά δέκα λεπτά αλλά αφού ισορρόπησε το παιχνίδη σημείωσε στο 68’ το 1-3 με τον Τσιμπούκα και στο 89’ το 1-4 με τον Ντουντούκη.
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς παρέμεινε δεύτερος στην κατάταξη και όπως δείχνουν όλα η υπόθεση της ανόδου του θα κριθεί στην διαδικασία των κατατακτηρίων αγώνων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]