Σαββατοκύριακο νικών γιά τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Αθλητισμός /

Με νίκες συνέχισαν οι ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς το περασμένο σαββατοκύριακο. Η αρχή έγινε το πρωί του Σαββάτου την Γουμένισσα, όπου η ομάδα παίδων επιβλήθηκε της αντίστοιχης του Πάικου με 2-1 και προπορεύονται στην βαθμολογία του πρωταθλήματος ΕΠΣ παίδων.
Την Κυριακή η ομάδα ανδρών της «ακαδημίας» με πολλές ελλείψεις πέρασε νικηφόρα από το «εμπόδιο» του Ηρακλή Κοιλαδίου εκτός έδρας με 4-1. Το αποτέλεσμα «άνοιξε» μόλις στο 8’ ο Ντουντούκης με ατομική προσπάθεια και άψογο πλασέ και στο 18’ ο Θανάσης Σαρηγιαννίδης, με σουτ μετά από μεταβίβαση του Ντουντούκη, «έγραψε» το 0-2. Το ημιχρόνιο έκλεισε με 1-2 αφού στο 38’ ο γηπεδούχος μείωσε.
Στην επανάληψη ο Αλέξανδρος πιέσθηκε γιά δέκα λεπτά αλλά αφού ισορρόπησε το παιχνίδη σημείωσε στο 68’ το 1-3 με τον Τσιμπούκα και στο 89’ το 1-4 με τον Ντουντούκη.
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς παρέμεινε δεύτερος στην κατάταξη και όπως δείχνουν όλα η υπόθεση της ανόδου του θα κριθεί στην διαδικασία των κατατακτηρίων αγώνων.

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα