Αθλητισμός

Σάββατο Κιλκισιακός Ειρηνούπολη Κυριακή Εθνικός Πανσερραϊκος

Με απόφαση της αρμόδιας επιτροπής ΕΠΟ ο αγώνας Κιλκισιακού-ΑΣ Ειρηνουπόλεως Ημαθίας στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής ημέρας των κατατακτήριων αγώνων για την άνοδο στην γ’ εθνική κατηγορία θα διεξαχθεί το Σάββατο 9.5.15 ενώ ο αγώνας Εθνικού Ν. Αγιονερίου-Πανσερραικού για την 29η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος α’ ομίλου γ’ εθνικής κατηγορίας την Κυριακή 10.5.15.

Και οι δύο θα διεξαχθούν στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς που αποτελεί φέτος κοινή έδρα λόγω των εργασιών αναβαθμίσεως των γηπεδικών εγκαταστάσεων του Ν. Αγιονερίου ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές ασφάλειας και να είναι σύμφωνες με τις σύγχρονες λειτουργικές απαιτήσεις.

Εν προκειμένω ο αγώνας του Κιλκισιακού ορίσθηκε για το Σάββατο επειδή ο Εθνικός ως ήδη ανήκων σε εθνική κατηγορία έχει προτεραιότητα στην χρήση του δημοτικού σταδίου Κιλκίς απο την στιγμή που αυτό αποτελεί έδρα και των δύο. Και οι δύο συναντήσεις θα αρχίσουν στις 5 το απόγευμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]