Αθλητισμός

«Σάρωσε» τα μετάλλια στο πρωτάθλημα παγκρατίου ο Ατρόμητος Γουμένισσας

Το πρωτάθλημα παγκρατίου Βορείου Ελλάδος διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ο Ατρόμητος Γουμένισσας.
Οι αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή 8.2.15, στο κλειστό γυμναστήριο Παλαιού Μυλοτόπου Πέλλης, με την συμμετοχή 325 αθλητών και αθλητριών.
Ανάλογη υπήρξε και η αγωνιστική επιτυχία του γουμενισιώτικου συλλόγου, αφού κατέκτησε δέκα μετάλλια επί συνόλου δώδεκα συμμετοχών!
Ο εντυπωσιακός απολογισμός του ήταν τέσσερα χρυσά μετάλλια, τρία ασημένια και τρία χάλκινα και μία θέση στην πρώτη οκτάδα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ
Ειδικότερα κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο οι Παναγιώτα Αλμπάνη, Κωνσταντίνος Αλμπάνης, Αντωνία Αλμπάνη και Λαμπρινή Παπαχρήστου, ασημένιο οι Κυριάκος Δαούτης, Βαγγέλης Στραπάτσαλος, Εμμανουήλ Καρίπογλου και Αναστασία Ανθρακίδου και χάλκινο οι Πέτρος Λέφτσης, Κώστας Λέφτσης και Γιάννης Παπαγεωργίου ενώ ο Βασίλης Κοτσερίδης από ατυχία δεν προκρίθηκε στην τετράδα διεκδίκησης των μεταλλίων.
Τέλος, στον σύλλογο της Γουμένισσας, «απονεμήθηκε» από όλους τους παρευρεθέντες διοικητικούς παράγοντες του αθλήματος, αλλά και τους συνοδούς των αθλητών και αθλητριών των άλλων συλλόγων, το …«χρυσό μετάλλιο» υποδειγματικής διοργάνωσης, σε μιάν ακόμη κατάδειξη της ευρείας καταξίωσης του Ατρομήτου στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]