Αθλητισμός

Αξιοσημείωτη παρουσία “Σάρισας Παιονίας” στα πανελλήνια πρωταθλήματα τέκβον – ντο

Δύο χάλκινα μετάλλια και μία πέμπτη θέση υπήρξε ο απολογισμός της τριμελούς αποστολής του συλλόγου “Σάρισα Παιονίας” Πολυκάστρου στα πανελλήνια πρωταθλήματα τέκβον-ντο, οι αγώνες των οποίων διεχήχθησαν από την Παρασκευή25 έως και την Κυριακή 27.2.22, στο κλειστό γυμναστήριο Ιωαννίνων.

Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν ο Στέλιος Κουκουσούλης στην αυτοάμυνα και η Μαρία Ιωακειμίδου στα 65 κιλά νεανίδων και την πέμπτη θέση ο Σάββας Παπαδόπουλος στα 64 κιλά ανδρών.

“Οι εμφανίσεις των τριών στελεχών επιβεβαιώνουν την εξαιρετική δουλειά, που γίνεται στον συλλογο, και αποτελούν “οδηγό” γιά όλους τους αθλητες, που προσπαθούν να επιτύχουν υψηλούς στόχους”, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]