Πολιτική

Ιωάννα Ρούσσου: « Προτεραιότητα μας ο πρωτογενής τομέας »

Η επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής – Αλλά…ζω» Ιωάννα Ρούσσου συναντήθηκε την Κυριακή 30.3.14 με μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Βαπτιστή, της ομάδας ποδοσφαίρου και κατοίκους του χωριού.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
«…Καθώς ο σχεδιασμός του προγράμματος της «Πρωτοβουλίας» συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, η κ. Ρούσσου ζήτησε να ενημερωθεί για τα προβλήματα της περιοχής, τη δράση των συλλόγων, τις προτάσεις των δημοτών. Η υποψήφια δήμαρχος επεσήμανε τη σπουδαιότητα των τομέων της κτηνοτροφίας και γεωργίας, τις ευκαιρίες που χάθηκαν, τα προεκλογικά «παιχνίδια»…».
Στις συνομιλίες της κ. Ρούσσου δήλωσε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
« Ο πρωτογενής τομέας είναι μια από τις βασικές μας προτεραιότητες. Αν πάψει δεν έχουμε μέλλον. Είναι απαραίτητη η καθοδήγηση από το δήμο για να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης. Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από ότι νομίζαμε. Τα προβλήματα είναι μεγαλύτερα απ’ ότι περιμέναμε. Έργα υποδομής που έπρεπε να είχαν γίνει όταν τα χρήματα υπήρχαν δεν έγιναν ποτέ. Τα προγράμματα ΕΣΠΑ χρησίμευαν μόνο για έργα «βιτρίνας». Καμμιά μέριμνα για δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης, ενίσχυσης των τοπικών κοινωνιών. Ας μην υποτιμούν τη νοημοσύνη μας προεκλογικά. Εμείς δεν είμαστε πολιτικάντηδες. Θέλουμε να ασχοληθούμε σοβαρά με τον τόπο».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα