Γενικά

Σε ετοιμότητα η πυροσβεστική υπηρεσία της ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς

Πυρκαϊά στην επιχείρηση ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε., στην ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς! Η πυρκαϊά εκδηλώθηκε στο χώρο των βαφείων (κάθετο και οριζόντιο). Στο κάθετο βαφείο σημειώθηκε έκρηξη από βλάβη στην μεταφορά πούδρας βαφής εντός του απαγωγέα, λόγο στατικού ηλεκτρισμού. Στο οριζόντιο βαφείο από βραχυκύκλωμα μετά την εκδήλωση του πρώτου συμβάντος και σε ώρες λειτουργίας της επιχείρησης. Ακολούθησε διάσωση τραυματισμένου εγκλωβισμένου ατόμου στο κάθετο βαφείο στην διαδρομή του απαγωγέα πούδρας. Μόνο που δεν επρόκειτο γιά πραγματικό περιστατικό αλλά γιά την ετήσια άσκηση ετοιμότητας της πυροσβεστικής υπηρεσίας ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς σε συνεργασία με την επιχείρηση της ΑΛΟΥΜΙΛ AE.Πυροσβεστική Υπηρεσία ΒΙΠΕ Κιλκίς
Σκοπός της άσκησης η εκπαίδευση και ετοιμότητα του προσωπικού της Π.Υ / ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς και της εταιρίας.
Η φωτιά κατεσβέσθη και απετράπη η εξάπλωσή της, στα παρακείμενα τμήματα παραγωγής της επιχείρησης, χάρη στην άμεση αντίδραση της βάρδιας υπηρεσίαςς με δεκα άνδρες και τρία οχήματα. Στο συμβάν παρέστη αναπληρωτής διοικητής της υπηρεσίας πυραγός Γρηγόριος Σαλαβασίδης. Γιά το τραυματισμένο εγκλωβισμένο άτομο, το οποίο υπήρξε στην διαδρομή του απαγωγέα πούδρας, κλήθηκε το ασθενοφόρο του κέντρου υγείας που εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ για να το παραλάβει και το μεταφέρει στο γενικό νοσοκομείο του Κιλκίς. Πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα κατάσβεση πυρκαϊάς στο κάθετο και στο οριζόντιο βαφείο της επιχείρησης. Υπεύθυνος της διεξαγωγής της άσκησης ήταν ο αναπληρωτής διοικητής της Π.Υ ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς πυραγός Γρηγόριος Σαλαβασίδης.
Μετά το πέρας της άσκησης πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο της ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ ομιλία του κ. Σαλαβασίδη στο προσωπικού της υπηρεσίας και στους εκπροσώπους της επιχείρησης με επικεφαλής τον ιδιοκτήτη αυτής Γεώργιο Μυλωνά.

ΣΑΛΑΒΑΣΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣΟ Γρηγόρης Σαλαβασίδης νέος διοικδής ΠΥ/ΒΙΠΕ Κιλκίς

Με εντολή του περιφερειάρχη πυροσβεστικών υπηρεσιών διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, τοποθετείται νέος διοικητής της ΠΥ/ΒΙΠΕ Κιλκίς στο Σταυροχώρι ο πυραγός Γρηγόριος Σαλαβασίδης.
Ο κ. Σαλαβασίδης διαδέχεται τον αποστρατευθέντα αντιπύραρχο Παναγιώτη Κουρτέσογλου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας