Αθλητισμός

«Πτήση» καταξίωσης από την παγκορασίδα Κ.Κούρλη

Πανελληνιονίκης και η Στέλλα Μαργαριτίδου, όγδοη η σκυταλοδρομία 4Χ80 των κοριτσιών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ16

Διαθέτει ταλέντο στους δρόμους ταχυτήτων, και το απέδειξε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων α’ (κ16) το Σάββατο 11.7.20, στο εθνικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας.

Ετσι, η «αέρινη» Κωνσταντίνα Κούρλη ανεδείχθη δευτεραθλήτρια Ελλάδος στον δρόμο 150μ., σε μία «πτήση» καταξίωσης, και σε μία περίοδο έναρξης συστηματικότερης προπονητικής αξιοποίησης των δυνατοτήτων.

Η 14χρονη αθλήτρια του Αλέξανδρου Κιλκίς σημείωσε επίδοση 19.76, «συντρίβοντας» την προηγούμενη ατομική της (20.06) και δείχνοντας, ότι εκτός απροόπτων, είναι ήδη σε θέση να συναγωνισθεί συναθλήτριές της μεγαλύτερης ηλικίας.

Άλλη μία αθλήτρια του Αλέξανδρου, η Στέλλα Μαργαριτίδου, προσέφερε στον κιλκισιώτικο αθλητισμό την διάκριση της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου στον δρόμο 2000μ. μετά φυσικών εμποδίων, με «σαρωτική» κατάρριψη της ατομικής επίδοσής της με 10.13 έναντι …11.35 της προηγούμενης και με κατάδειξη δυνατοτήτων, που «συνηγορούν» σε σημαντική εξέλιξη και «πλατειά» καταξίωση στους επίπονους δρόμους μετά φυσικών εμποδίων.

Την επιτυχή παρουσία του Αλέξανδρου στο εν λόγω πανελλήνιο πρωτάθλημα ολοκλήρωσε η κατάληψη της όγδοης θέσης από την ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ800μ. (Δημητριάδου, Κούρλη, Χατζοπούλου, Α.Αλέρου).

Την αποστολή στο pανελλήνιο πρωτάθλημα συνόδεψαν και καθοδήγησαν οι προπονητές Κώστας Μηναρετζής και Σπυριδούλα Μηναρετζή, ενώ στις κερκίδες του σταδίου της Καβάλας βρέθηκαν και όλοι οι γονείς των παιδιών που χειροκρότησαν τις προσπάθειες τους.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]