Έντονος προβληματισμός

Ιδιαιτέρως προβληματισμένοι είναι οι τοπικοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες του νομού μας σε σχέση με το μεταναστευτικό ζήτημα, κυρίως σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας και δήμου Παιονίας, δεδομένου ότι στον αντίστοίχου του Κιλκίς το πρόβλημα δεν έχει τις ίδιες διαστάσεις με αυτήν της δυτικής πλευράς του νομού μας.
Με βάση και τα νέα δεδομένα, όπως, μεταξύ άλλων, η εμπλοκή του στρατού των Σκοπίων στο θέμα, το ίδιο κλίμα υπάρει σε ευρύτερο πεδίο. Εξ ου και η συζήτηση του στην Βουλή των Ελλήνων σε ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης το μεταναστευτικό σε ολοήμερη διαδικασία στο άμεσο μέλλον, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας.
Δυστυχώς, τα όσα έχει προβλέψει πρώτος ο «Μαχητής» εδώ και αρκετούς μήνες, γύρω από το επίμαχο θέμα, επαληθεύονται με τον πλέον εναργή τρόπο, όπως κυρίως η «επιδερμικότητα» με τον οποίο αντιμετωπίσθηκε από την Πολιτεία το τεράστιο αυτό ζήτημα.
Όμως έστω και τώρα, η σοβαρή αντιμετώπισή του μπορεί να μας αποτρέψει από τα χειρότερα.