Πολιτική

Προτροπή της Σόνιας Συμεωνίδου: «Ψηφίστε κατά συνείδησιν»

Να ψηφίσουν κατά συνείδησιν στον αυριανό δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, προτρέπει τους ψηφοφόρους του συνδυασμού της «Παιονία εν Δράσει» η πρώην υποψήφια δήμαρχος και ήδη εκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Παιονίας Σόνια Συμεωνίδου.
Στην σχετική έγγραφη δήλωσή της η κ. Συμεωνίδου αναφέρει τα εξής:
«Εν όψει των επαναληπτικών εκλογών της 25ης Μαΐου για τον δήμο Παιονίας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους δημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους και τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που στήριξαν την προσπάθειά μας.
Δυστυχώς, το αποτέλεσμα των εκλογών δεν μας επιτρέπει να συνεχίσουμε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια, να κάνουμε πράξη το όραμά μας για τον τόπο μας, όπως το σχεδιάσαμε και όπως με πείσμα αγωνιστήκαμε να πείσουμε τους δημότες γι’ αυτό.
Θεωρώ, ότι όσοι συμπορεύθηκαν μαζί μας, πίστεψαν σ’ αυτόν τον αγώνα, και μοιράστηκαν μαζί μας αξίες, ανησυχίες, προοπτικές και ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα για το αύριο της Παιονίας.
Πιστεύω, ότι οι ψηφοφόροι δεν χειραγωγούνται, δεν καθοδηγούνται, δεν πειθαναγκάζονται για τις επιλογές τους κατά τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.
Όσοι επέλεξαν την πρώτη Κυριακή το δικό μας ψηφοδέλτιο, ας προσέλθουν στις κάλπες των επαναληπτικών εκλογών, επιλέγοντας κατά συνείδησιν τον καλύτερο συνδυασμό για τον τόπο μας».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]