Γενικά

Πρωτοβουλία ίδρυσης συνδέσμου φιλολόγων

Πρωτοβουλία ίδρυσης συλλόγου φιλολόγων Κιλκίς ανέλαβε ομάδα φιλολόγων υπηρετούντων στον νομό.
Η σχετική πρόσκληση απευθύνεται προς φιλολόγους, που ανήκουν οργανικώς ή υπηρετούν στα σχολεία του νομού, συνταξιούχους καταγομένους από τον νομό ή διαμένοντες σ’ αυτόν και όλους όσους φέρουν την ιδιότητα του φιλολόγου με οποιαδήποτε σχέση εργασίας.

Η καταστατική συνέλευση, από την οποία θα αναδειχθεί και το μέχρι ψηφίσεως καταστατικού και εν συνεχεία διενεργείας αρχαιρεσιών προσωρινό διοικητικό συμβούλιο του υπό σύστασιν φορέως, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 11.1.16, στην αίθουσα τελετών της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς με ώρα έναρξης 2 μετά το μεσημέρι.

Την επιτροπή πρωτοβουλίας συγκροτούν ο σχολικός σύμβουλος φιλολόγων Κιλκίς Γεώργιος Μανωλίδης, η διευθύντρια του λυκείου ΣΣ Μουριών και πρόεδρος της πολιτιστικής εταιρίας εκπαιδευτικών Κιλκίς Κωνσταντινιά Τρίγκα, η καθηγήτρια του 2ου λυκειου Κιλκίς Σοφία Μεσίγκου-Κρικώνη και ο επίτιμος διευθυντής λυκείου και ιδρυτικό μέλος της πανελλήνιας ένωσης φιλολόγων Γεώργιος Κρικώνης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]