Πολιτική

Τους πρώτους 35 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του παρουσίασε ο Π.Τονικίδης

Την αποχή από κάθε ενέργεια που καλλιεργεί το διχασμό και την κατάργηση της λέξης αντίπαλος» από το πολιτικό του λεξιλόγιο, διεμήνυσε από την ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του κέντρου «Θεάτρου» Κιλκίς, ενώπιον οκτακοσίων και πλέον πολιτών, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δήμος ΑΞΙΩΝ».

Κατά την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συνδυασμού που πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 27.1.19 και ήταν μια ογκώδης και συγκέντρωση ενός ένθερμου κοινού ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς παρουσίασε τις βασικές αρχές του προγράμματός του και επανέλαβε την ιδρυτική αποστολή της παράταξης: Τη δημιουργία ενός Δήμου «που θα μας κάνει όλους περήφανους γι’ αυτόν! Ενός δήμου που θα ανταποκρίνεται στα όνειρα, τους πόθους, την ιστορία και τους αγώνες των κατοίκων του Κιλκίς και θα αποτελεί πρότυπο στα ελληνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα. Που θα αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και θα τα επιστρέφει στους δημότες σε μορφή κοινωνικών υπηρεσιών, σε υποδομές, σε έργα προστασίας περιβάλλοντος, σε δράσεις άμβλυνσης ανισοτήτων και ανάδειξης του πολιτισμού και της Ιστορίας μας».

Δίνοντας το στίγμα της πολιτικής ηθικής που διέπει την παράταξή του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς κατέστησε σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι ο «Δήμος ΑΞΙΩΝ» θα πορευτεί αποκλειστικά και μόνο με ενότητα, σεβασμό και διάθεση συνεργασίας, χωρίς να βλέπει αντιπάλους και χωρίς να συμμετέχει σε μικροπολιτικές.

Τον κ. Τονικίδη προλόγισαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιμελητηρίων Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Ζορπίδης και ο διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Ανέστης Καρανικόλας.

Αμφότεροι στάθηκαν στην χαρισματική του προσωπικότητα, εξαίροντας την αποτελεσματικότητα, το δυναμισμό και την προσήλωση και επιμονή του στην παραγωγή έργου, προς όφελος των συμπολιτών και του τόπου του.

Ο κ. Ζορμπίδης με καταγωγή από τη Νέα Σάντα και πρ. Αντιδήμαρχος Θεσ/νικης, δήλωσε πεπεισμένος ότι με Δήμαρχο Κιλκίς τον Π. Τονικίδη, όλη η περιοχή του δήμου μας μπορεί να αλλάξει φυσιογνωμία. Ο Π. Τονικίδης, όπως τόνισε, διαθέτει και τα δύο εκείνα βασικά στοιχεία που πρέπει να έχει κάθε Δήμαρχος. Τη γνώση για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας και την ικανότητα να λειτουργεί με φαντασία.

Από την πλευρά του, ο κ. Καρανικόλας αναφέρθηκε στη διαρκή δημόσια παρουσία του και στις ρηξικέλευθες προτάσεις και δράσεις του, που όπως προσέθεσε, «μας προετοιμάζουν με αισιοδοξία και σιγουριά για μια νέα εποχή καινοτομίας και ανατροπών».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της βασιλόπιτας την οποία ευλόγησε ο πατήρ Κωνσταντίνος Κουτρής και με την ανακοίνωση των πρώτων 35 υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, παλιών αλλά και πολλών νέων, που διακρίνονται για το ήθος, τις ικανότητες και την όρεξή τους για προσφορά.

Το παρών έδωσαν φίλοι και υποστηρικτές της παράταξης, ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Αναστάσιος Τζίκας, υποψήφιοι βουλευτές Κιλκίς, πρόεδροι εμπορικών και επαγγελματικών συλλόγων, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, επιχειρηματίες, κ.α.

 

Οι πρώτοι 35 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Ανδριανάκη Κυριακή, δικηγόρος

Ανθρακίδης Θεμιστοκλής, δικηγόρος

Βασιλειάδης Πολύκαρπος, οικονομολόγος

Γιαρήμαγας Νικόλαος, επιχειρηματίας

Γραμματικόπουλος Αθανάσιος, δικηγόρος

Δημητρίου Δημήτριος, στέλεχος Εθνικής Τράπεζας

Ευθυμίου Κωνσταντίνος, ελεύθερος επαγγελματίας

Ζαβρακίδης Γεώργιος, ελεύθερος επαγγελματίας

Ζώτος Κωνσταντίνος, ασφαλιστικός πράκτορας

Ηλιάδης Γεώργιος, Διευθυντής Επιμελητήριου Κιλκίς

Καϊσίδης Γεώργιος, χειρούργος

Καλτσίδης Παναγιώτης, ελεύθερος επαγγελματίας

Καραμπίδης Βασίλειος, ελεύθερος επαγγελματίας

Κοκοβίδης Κυριάκος, αστυνομικός

Κοντοειδή Μαρίνα, στέλεχος επιχείρησης

Λαζαρίδης Κοραής, οδοντίατρος

Λασκάκης Αντώνης, στέλεχος εταιρίας

Μισαηλίδης Φίλιππας, καθηγητής φυσικής αγωγής

Μουρατίδης Θεόφιλος, γεωργοκτηνοτρόφος

Μπουδούρης Γεώργιος, επιχειρηματίας

Παζαρτζικλής Λάζαρος, ελεύθερος επαγγελματίας

Παπαδόπουλος Παναγιώτης, ηλεκτρολόγος μηχανικός

Παπαδόπουλος Ευθύμιος, ηλεκτρολόγος μηχανικός

Παπαδοπούλου Θεοδώρα, δικηγόρος

Παπακώστας Κωνσταντίνος, υπάλληλος ΕΦΚΑ Κιλκίς

Σαββίδης Αναστάσιος, συνταξιούχος

Σαπλατέρα Βάσω, ελεύθερη επαγγελματίας

Σελαματζίδης Αναστάσιος, συνταξιούχος

Σιώτσου Μαρία, ιδιωτική υπάλληλος

Στανημερόπουλος Νικόλαος, πολιτικός μηχανικός

Τατίδης Νικόλαος, μηχανολόγος μηχανικός

Τζεβελέκη Μαίρη, ιδιωτική υπάλληλος

Τοπαλίδης Δημήτριος, ιδιωτική υπάλληλος

Τριανταφυλλίδης Αθανάσιος, λογιστής

Χαραλαμπίδου Χριστίνα, δικηγόρος

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]