Αθλητισμός

Πρώτος βαθμός γιά την β’ ομάδα του Κιλκισιακού

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε στο Μαυρονέρι η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα α’ ομίλου β’ κατηγορίας ΕΠΣΚ ως Προοδευτική Σταυροχωρίου, και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα.

Ο βαθμός ήταν ο πρώτος στο πρωτάθλημα, με τον Κιλκισιακό Β΄ να αντεπεξέρχεται σε όλες τις δυσκολίες, μιας και στο 60′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κώστας Τσακιρίδης, και στο 85′ η ομάδα έμεινε με εννιά παίκτες λόγω αποβολής και του Χαράλαμπου Ζαμανόπουλου.

Όμως οι παίκτες του Γιώργου Πελίδη φανέρωσαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα και κράτησαν τον βαθμό.
Στο 15′ ο Ηλίας Κουραλίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Παναγιώτης Ζαμανόπουλος με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στον Κιλκισιακό. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 29′.

Μεγάλη ευκαιρία στην ομάδα του Κιλκίς να ανακτήσει το προβάδισμα δόθηκε στο 50′, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ηλία Κουραλίδη ο Γιώργος Κουραλίδης έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στην οριζόντια δοκ΄.
Παρά το σημαντικό αριθμητικό μειονέκτημα, οι νεαροί ποδοσφαιριστές δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να διεκδικούν την νίκη.

Η σύνθεση: Κουτουκιάς, Χ. Ζαμανόπουλος, Κ. Τσακιρίδης, Κωτάκης (88′ Κωφίδης), Κουρτεσίδης, Γ. Κουραλίδης, Φιλιππίδης, Κελεσίδης (72′ Ι. Τσακιρίδης), Π. Ζαμανόπουλος, Μασμανίδης (67′ Ιωσηφίδης).

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Ο Βλάσιος Γ. Σκορδέλης

Γεννήθηκε στην Στενήμαχο Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρεια Θράκη) το έτος 1830 και πέθανε στην Αθήνα το 1898. Μετά την αποφοίτησή του […]