Πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων από τον δήμο Κιλκίς για την ενίσχυση των συσσιτίων της μητρόπολης

Κοινωνία /

Καθώς οι σελίδες του 2022 φτάνουν πια προς το τέλος, το μήνυμα αλληλεγγύης στους ανθρώπους που μας χρειάζονται και έχουν την ανάγκη μας, αποκτά πιο ουσιαστικό νόημα.

Ο δήμος Κιλκίς, πιστός στην φιλάνθρωπη παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια και στις μεγάλες γιορτές της χριστιανοσύνης, αναλαμβάνει και φέτος πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης των πολιτών με σκοπό τη συγκέντρωση επισιτιστικής βοήθειας, η οποία θα διατεθεί για την ενίσχυση των συσσιτίων του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου και του ιερού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγία).

Από σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και μέχρι την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, από τις 9:00 έως τις 14:00, στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου του δήμου Κιλκίς θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Ειδικότερα θα συλλέγονται όσπρια, ζυμαρικά, λάδι, σάλτσες, γάλα μακράς διαρκείας και τυροκομικά είδη (τυρί και κασέρι).

Με τα είδη επισιτιστικής συνδρομής που θα συγκεντρωθούν, θα ενισχυθεί περαιτέρω το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, η οποία μέσω εθελοντών παρασκευάζει και διανέμει καθημερινά περί τις εκατόν πενήντα μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας που είναι αβοήθητοι και δεν έχουν υποστηρικτικό οικογενειακό περιβάλλον και διπλάσιο αριθμό σε δέματα τροφίμων σε ευπαθείς οικογένειες.

Ο δήμος Κιλκίς καλεί τους πολίτες να συνεισφέρουν όπως μπορούν και να σταθούν στο πλευρό των συνανθρώπων μας με πνεύμα αγάπης και καλοσύνης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας παρέχονται στα τηλ. επικοινωνίας 23413 52212, 52213.

Περισσότερα

Ευχαριστήριο του προέδρου της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κιλκίς

Ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κιλκίς Ιωάννης Λιναρδάκης ευχαριστεί θερμά: Την ΑΝΟΣΗ – ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ, τον Αναστάσιο […]

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]

Δείτε ακόμα

Γ. Γεωργαντάς στα εγκαίνια της Zootechnia: Το Μάρτιο στον αέρα οι διαγωνισμοί για τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης

Κλείνει η μεγαλύτερη εκκρεμότητα της ελληνικής κτηνοτροφίας Ως μια ευκαιρία επανεκκίνησης της ελληνικής κτηνοτροφίας, χοιροτροφίας, πτηνοτροφίας και αλιείας χαρακτήρισε την […]