Γενικά

Στον Σ.Σ.Μουριών το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα δεξιοτεχνίας τρακτέρ

Το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα δεξιοτεχνίας γεωργικών ελκυστήρων (τρακτέρ) θα φιλοξενήσει ο Σ.Σ.Μουριών.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 4.5.19, στο αγρόκτημα γεωργικών εφαρμογών, το πρώην φυτώριο, με ώρα έναρξής 10 το πρωί.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο παραγωγός τηλεοπτικών εκπομπών Γιώργος Δήμπαλας, σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα Σ.Σ.Μουριών και τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο “Το Μπέλλες”.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων και τα εξής:

“…Γιά πρώτη φορά στην Ελλάδα οι άνθρωποι της γης θα παρουσιάσουν μέσα από αγώνες δεξιοτεχνίας των αγροτικών ελκυστήρων τους τις ικανότητες τους στον χειρισμό των μηχανημάτων τους και την αγάπη τους στην γεωργία.

Ένα πρόγραμμα μοναδικό εκτός των αγώνων δεξιοτεχνίας με παραδοσιακούς χορούς, παρουσιάσεις παραδοσιακών προϊόντων και πολλές άλλες εκπλήξεις θα απολαύσουν, εκτός των συμμετεχόντων, και όλοι οι επισκέπτες φίλοι των αγροτών και του νομού Κιλκίς.

Σας περιμένουμε να έρθετε να γνωρίσετε μία από τις ομορφότερες ακριτικές γωνιές της Πατρίδας μας πλησίον του όρους Κερκίνη ή Μπέλλες και της λίμνης Δοϊράνης”.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6972591101 (Γιώργος Δήμπαλας)

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]