Αθλητισμός

Πρώτο νταν στην μαύρη ζώνη γιά τρεις του Άθλου Κιλκίς


Την Παρασκευή 3.4.15 παρέλαβαν οι αθλητές του Αθλου Κιλκίς τα διπλώματα και τις ζώνες με τον ανάλογο βαθμό νταν από την Ελληνική Ομοσπονδία τεκβον-ντο μετά από εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας (ΕΛΟΤ) στις οποίες συμμετέσχαν. Οι εξετάσεις διενεργούνται από την ομοσπονδία δύο φορές τον χρόνο υπό την εποπτεία της ομοσπονδίας και της ΕΤΑΒΕ (ένωσης τεκβον-ντο Βορείου Ελλάδος).
Από τον αθλητικό σύλλογο Αθλο Κιλκίς συμμετέσχαν οι αθλητές Γιώργος Νικολαϊδης γιά τον βαθμό του πρώτου νταν, Παρθένα Καπασακαλίδου γιά τον βαθμό του πρώτου νταν και ο Απόστολος Τριανταφυλλίδης επίσης γιά τον βαθμό του πρώτου νταν.
Οι ανωτέρω εξετάσθηκαν σε σύνολο κινήσεων κατά υποθετικού αντιπάλου (πουμσέ), τεχνικές αυτοάμυνας, αυτοπροστασίας με γυμνά χέρια, με μαχαίρι και ράβδο. Επίσης στον αγωνιστικό τομέα και την θεωρία σχετικά με την ιστορία και τους κανονισμούς του τεκβον-ντο, τις πρώτες βοήθειες, και τέλος τις θραύσεις. Ο έφορος Αθανάσιος Μουτσάκης και ο προπονητής του Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης συνεχάρησαν τους αθλητές του συλλόγου γιά την κατάκτηση του πρώτου νταν και ευχήθηκαν ανάλογη συνέχεια.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα