Αθλητισμός

Πρωτιές ΓΑΣ Κιλκίς και ΓΣ Μανδρών στα τρίαθλα

Με την κυριαρχία του ΓΑΣ Κιλκίς στην κατηγορία των παγκορασίδων, τόσο σε ατομικό όσο και και σε ομαδικό επίπεδο, διεξήχθησαν το Σάββατο 4.4.15 στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς, οι αγώνες του διασυλλογικού πρωταθλήματος των συνθέτων αγωνισμάτων (τριάθλων) των κατηγοριών παμπαίδων β’ και παγκορασίδων β’ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς.
Στον όμιλο του Κιλκίς έλαβαν μέρος τα σωματεία, που διαθέτουν ενεργά τμήματα στίβου στον νομό Κιλκίς με ομάδες αθλητών και αθλητριών, με τον ΓΑΣ Κιλκίς να υπερισχύει με χαρακτηριστική άνεση στις παγκορασίδες, δείγμα του εξαιρετικού έργου που επιτελείται στο τμήμα στις αναπτυξιακές ηλικίες αλλά και της πολύ υψηλής ποιότητας του προπονητικού δυναμικού που διαθέτει.
Στο τρίαθλο παγκορασίδων β’ οι αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς κατέκτησαν τις πρώτες πέντε θέσεις στην γενική βαθμολογία, με πρώτη την Φανή Αβράμογλου, δεύτερη την Βικτώρια Κυριάκου, τρίτη την Σταυρούλα Δελήπαλτα, τέταρτη την Παναγιώτα Φαρμάκη και πέμπτη την Νικολέτα Παιταρίδου ενώ στην ένατη θέση κατατάχθηκε η Δέσποινα Κυριάκου, στην ενδέκατη η Μαρία Ντουμανίδου και στην δέκατη τέταρτη η Αναστασία Μαβίδου.
Στο τρίαθλο παμπαίδων α’ οι αθλητές του ΓΑΣΚ κατέλαβαν μία τέταρτη θέση με τον Αλέξανδρο Αλερού, ενώ 13ος κατετάγη ο Νίκος Μουτσουρίδης, 14ος ο Στέφανος Καραπαναγιωτίδης και 18ος ο Θανάσης Αθανασιάδης.
Στην ομαδική βαθμολογία παγκορασίδων β’ ο ΓΑΣ Κιλκίς κατετάγη πώτος με 190 βαθμούς με δεύτερο τον Αίαντα Κιλκίς με 65 βαθμούς και τρίτο τον ΑΟ Γουμένισσας με 49 βαθμούς.
Στην ομαδική βαθμολογία παμπαίδων β’ ο ΓΑΣ Κιλκίς κατετάγη τρίτος με 39 βαθμούς με πρώτο τον ΓΣ Μανδρών με 126 βαθμούς και δεύτερο τον Αίαντα Κιλκίς με 90 βαθμούς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα