Αθλητισμός

Πρωτιά των παίδων του Κιλκισιακού

Την πρώτη θέση στην κατηγορία παίδων της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης ηλικιακών κατηγοριών του «Ατέρμονος», στον Α.Παντελεήμονα, κατέκτησε ο Κιλκισιακός, νικώντας στον τελικό τον Αλέξανδρο Κιλκίς με 3-1.
Ο ηττηθείς προηγήθηκε στο 3’ με τον Νάνο, που ευστόχησε σε πέναλτυ, το οποίο αμφισβητήθηκε από παίκτες και συνοδούς του Κιλκισιακού.
Η ισοφάριση ήλθε στο 16’ από τον Φιλιππίδη, ενώ στο 18’ ο Ζαμανόπουλος «σημάδεψε» με κεφαλιά την οριζόντια δοκό.
Στο 25’ ακυρώθηκε τέρμα του Κουραλίδη, που υποδείχθηκε σε ελεγχόμενη θέση γιά να σημειωθεί το 2-1 υπέρ του Κιλκισιακού στο 46’ (16’ επανάληψη) από τον Μαλάνια.
Το τελικό 3-1 «έγραψε» στο 60’ (τελευταίο λεπτό) ο Παπαδόπουλος με σουτ-φάουλ, και αφού τρία λεπτά νωρίτερα ο τερματοφύλακας του Κιλκισιακού Σιμιτζής απεσόβησε το 2-2 σε προσπάθεια του Νάνου.
«Συγχαρητήρια στα παιδιά μας όχι μόνο γιά την επιτυχία αλλά και γιά την εξαιρετική συμπεριφορά τους και τις τρεις ημέρες», τονίζεται σε ανακοίνωση του Κιλκισιακού.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]