Αθλητισμός

Πρωτιά με νέα ατομική επίδοση γιά την Δήμητρα Ζώτου

Άλλον ένα «κρίκο» στην «αλυσίδα» των επιτυχιών και διακρίσεών της προσέθεσε η Κιλκισιώτισσα πρωταθλήτρια στις ρίψεις Δήμητρα Ζώτου.
Το επίλεκτο στέλεχος του ΓΣ Μανδρών κατέλαβε την πρώτη θέση και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην δισκοβολία της β’ φάσης του διασυλλογικού πρωταθλήματος γυναικών, με νέα ατομική επίδοση 44,35μ.
Οι αγώνες, που αφορούν στο ευρύτερο διαμέρισμα Κ.Μακεδονίας, Α.Μακεδονίας και Θράκης, διεξήχθησαν το Σάββατο 9.5.15, στο εθνικό στάδιο Σερρών.
Με την εμφάνιση και την επίδοσή της η 19χρονη πρωταθλήτρια έδειξε, ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και είναι έτοιμη να «κυνηγήσει» την περαιτέρω καταξίωση, με επιτυχίες και διακρίσεις τόσο στην δισκοβολία όσο και στο κυρίως αγώνισμά της, την σφυροβολία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]