Πολιτική

Πρώτη η ΔΑΚΕ στις εκλογές αντιπροσώπων

Διενεργήθηκαν οι εκλογές γιά την ανάδειξη των αντιπροσώπων του νομού γιά την 84η γενική συνέλευση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ).

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
1.ΔΑΚΕ 180 ψήφοι (47,36%) έδρες δύο
2.Ριζοσπαστική Κίνηση Εκπαιδευτικών 132 ψήφοι (34,73%) έδρες δύο
3.Δημοκρατική Συνεργασία 58 ψήφοι (15,26%).

Αντιπρόσωποι εξελέγησαν οι Θωμάς Γραμμενάς και Γιάννης Γάγος από την ΔΑΚΕ και Αρης Παπαδόπουλος και Κώστας Σακελλαρίου από την Ριζοσπαστική Κίνηση Εκπαιδευτικών.

Σε ανακοίνωση της ΔΑΚΕ αναφέρονται τα εξής:
«Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, που εμπιστευτήκατε και στηρίξατε με την ψήφο σας τη Δ.Α.Κ.Ε. εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς, στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την 84η γενική συνέλευση της ΔΟΕ. Σας ευχαριστούμε που αναδείξατε την παράταξή μας για ακόμη μια φορά πρώτη δύναμη.
Σας διαβεβαιώνουμε, ότι με συνδικαλιστικό ήθος και συνέπεια θα συνεχίσουμε τον καθημερινό μας αγώνα, υποσχόμενοι να δικαιώσουμε όχι μόνο τους ψηφοφόρους μας, αλλά το σύνολο των συναδέρφων μας, προασπίζοντας τα κοινά μας συμφέροντα».

Περισσότερα

Στην Κύπρο ο Γ.Γεωργαντάς ως εκπρόσωπος της Βουλής στις εκδηλώσεις της μαύρης επετείου εισβολής του Αττίλα

Στην Κύπρο, όπου εκπροσωπεί τη Βουλή ως επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]