Γενικά

Πρωτιά της ΑΣΠΙΔΑ στους αστυνομικούς υπαλληλούς του νομού Κιλκίς

Διενεργήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων διοικητικών οργάνων της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νομού Κιλκίς (ΕΑΣΥΝΚ).

Σ’ αυτές έλαβαν μέρος οι συνδυασμοί Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ισχυρών Δραστηρίων Αστυνομικών (ΑΣΠΙΔΑ) και η Ενωτική Αστυνομική Συνδικαλιστική Κίνηση (ΕΑΣΥΝΚ). Ψήφισαν 462 στελέχη και μετρήθηκαν 455 έγκυρα ψηφοδέλτια και επτά άκυρα.

Υπερίσχυσε η ΑΣΠΙΔΑ με 231 ψήφους και πέντε έδρες έναντι 224 και τεσσάρων αντιστοίχως της ΕΑΣΥΝΚ.

Για το νέο διοικητικό συμβούλιο εξελέγησαν οι Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης, Κωνσταντίνος Τοπάλης, Κωνσταντίνος Γαρδάνης, Χρήστος Καρυωτούδης και Γεώργιος Κετικίδης από την ΑΣΠΙΔΑ και Γεωργία Τσελέκη, Δημήτρης Ζώγας, Αλκιβιάδης Κηπουρίδης και Στεφανία Τασίνα.

Αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) εξελέγησαν οι Πλούταρχος Ελευθεριάδης, Ειρήνη Πέτσου, Γεώργιος Δελητζάκης, Βασίλειος Αντωνίου και Αντώνιος Ζειμπεκέρης από την ΑΣΠΙΔΑ και Ιωάννης Μαυρόπουλος, Γεωργία Τσελέκη, Δημήτριος Ζώγας και Ηλίας Παπαγεωργίου από την ΕΑΣΥΝΚ. Η συγκρότηση της διοίκησηςσε σώμα αναμένεται εντός των αμέσως προσεχών εικοσιτετραώρων

Περισσότερα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]

Δείτε ακόμα