Πολιτισμός

Πρώτη συνάντηση της λέσχης ανάγνωσης στο βιβλιοπωλείο Ψάλτου

 

Λάτρεις του βιβλίου και της φιλαναγνωσίας, πόσο δύσκολο είναι να διαβάζετε με ενθουσιασμό ένα βιβλίο, να θέλετε να το συζητήσετε με τους οικείους σας και αυτοί να μην ενδιαφέρονται;

Η ομάδα του βιβλιοπωλείου μας συμμερίζεται την κατάστασή σας και έχοντας ως έναυσμα το συγκεκριμένο ζήτημα που αντιμετωπίζει κάθε βιβλιοφάγος, -όπως και εμείς οι ίδιοι άλλωστε-, αποφάσισε να δημιουργήσει μία Λέσχη Ανάγνωσης για όλους τους βιβλιοφάγους της πόλης μας.

Η Λέσχη Ανάγνωσής μας θα καλύπτει ένα εύρος ηλικιών και αναγνωστικών προτιμήσεων, ενώ το Α΄ Group, του οποίου η πρώτη συνάντηση έχει οριστεί για το Σάββατο 8.4.23 στις 6.30 το απόγευμα, θα απευθύνεται σε ηλικίες 18-35 ετών. Η θεματολογία των βιβλίων που θα αναγνωστούν από το Α΄ Group της λέσχης (π.χ. βιβλία τρόμου/ μυστηρίου/ εποχής/ ρομαντικά κτλ.) θα καλύπτει ένα εύρος ενδιαφερόντων που θα καθοριστεί από τους συμμετέχοντες απαντώντας σε ένα ερωτηματολόγιο συμμετοχής. Οι συμμετέχοντες ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις επιθυμίες τους, θα δηλώνουν την προτίμηση τους στα επιλεγμένα βιβλία με σειρά προτεραιότητας μέσω μίας αναγνωστικής λίστας με νέους τίτλους βιβλίων που απευθύνονται στις εν λόγω ηλικίες,. Η πλειοψηφία θα ορίζει το επιλεγόμενο βιβλίο το οποίο και θα αγοράζουν τα μέλη της λέσχης σε ειδική τιμή από το βιβλιοπωλείο μας στην πρώτη καθορισμένη συνάντηση.

Ο αριθμός των μελών της λέσχης ορίζεται στα 20, από τα οποία τα 12 θα παρευρίσκονται στις συναντήσεις διά ζώσης στον χώρο μας στην πόλη του Κιλκίς και τα υπόλοιποι 8 θα μπορούν να συνδέονται online από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας βρίσκονται. Το κλειστό εν λόγω τμήμα της Λέσχης μπορεί να αλλάζει σύνθεση μελών, και να περικλείει και νέα, ανάλογα την επιθυμία συμμετοχής σε κάθε βιβλίο. Κάθε κενή θέση που θα εμφανίζεται με τον ορισμό ανάγνωσης νέου βιβλίου θα ανακοινώνεται στους λογαριασμούς του βιβλιοπωλείου μας, ενώ για περαιτέρω λεπτομέρειες τα μέλη της Λέσχης θα ενημερώνονται μέσω του νέου λογαριασμού Instagram @psaltou.bookclub.

Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για αυτό παρακαλείστε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας είτε τηλεφωνικά στο 2341022331, είτε μέσω των σελίδων του βιβλιοπωλείου μας στο Instagram (@psaltou.bookstore) και στο Facebook (Βιβλιοπωλείο Ψάλτου).

Τέλος, παρακαλείστε σε κάθε συνάντηση της Λέσχης να έχετε μαζί σας την δική σας μαξιλάρα.

Σας περιμένουμε όλους και όλες για νέες βραδιές γεμάτες «βιβλιοφαγικές» συζητήσεις!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα