Αγροτικά

Στις πρώτες θέσεις πανελλαδικά η Π.Ε. Κιλκίς στην έκδοση ψηφιακών μελισσοκομικών ταυτοτήτων

Στις πρώτες θέσεις, πανελλαδικά, στην έκδοση ψηφιακών ταυτοτήτων μελισσοκόμων βρίσκεται η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς με την αρμόδια Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) και το ανθρώπινο δυναμικό της που εμπλέκεται στη διαδικασία, να εργάζεται συστηματικά και οργανωμένα για την κατεύθυνση του προαναφερόμενου στόχου.

«Για άλλη μία φορά, η Π.Ε. Κιλκίς με την καθοριστική συμβολή του ανθρώπινου δυναμικού της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής πετυχαίνει έναν σημαντικό στόχο» δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, συγχαίροντας τους υπαλλήλους της ΔΑΟΚ.

Εξηγώντας γιατί ο στόχος αυτός είναι σημαντικός, ο αντιπεριφερειάρχης επισήμανε πως η μετάβαση των μελισσοκόμων στην ψηφιακή εποχή, πέρα από απαίτηση των καιρών είναι και ένα βήμα προς την εκπαίδευση των πολιτών ώστε να αποκτήσουν ψηφιακό γραμματισμό και ψηφιακά “εφόδια” τα οποία θα καταστήσουν ακόμα πιο ασφαλή την επαγγελματική τους διαδρομή.

Η ΔΑΟΚ συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τη διαδικασία για την έκδοση ψηφιακών μελισσοκομικών ταυτοτήτων σε όσους μέχρι στιγμής δεν έχουν ολοκληρώσει την προαναφερθείσα διαδικασία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ Α.Ε. και η ΔΙΒΙΠΕΚ Α.Ε. υπέγραψαν Μνημόνιο Συναντίληψης για την αναθεώρηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου στο Επιχειρηματικό Πάρκο Κιλκίς

Στην υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης για την αναθεώρηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου προχώρησαν την Τρίτη 30 Μάϊου 2023, η ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. […]

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του Κυριάκου Βελόπουλου στην Γουμένισσα