Αθλητισμός

Ενθαρρυντική η πρώτη εμφάνιση του Κιλκισιακού με τον Εθνικό Γαζώρου

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, το έκτο κατά σειρά για την ομάδα του Εθνικού Γαζώρου, που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του πάρκου Ομόνοιας, η ομάδα του Εθνικού Γαζώρου επικράτησε εύκολα με 5-0, κόντρα στον Κιλκισιακό, ο οποίος φέτος θα αγωνίζεται στην Α1 Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς. Ωστόσο το «βαρύ» αυτό αποτέλεσμα κρίνεται πλασματικό αφού:

Διαμορφώθηκε στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα , όταν «μίλησα» η κόπωση των Κιλκισιωτών από την ένταση μιας προετοιμασίας που ξεκίνησε την 1η Αυγούστου εν όψει του πρωταθλήματος α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ και το πολύ προωθημένο επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του νομού Σερρών η οποία προετοιμάζεται από τα τέλη Ιουνίου για το πρωτάθλημα β’εθνικής κατηγορίας με την καθοδήγηση των καταξιωμένου Σερραίου προπονητή και παλαίμαχου άσσου του ελληνικού ποδοσφαίρου Μάκη Κατσαβάκη ενώ διαθέτει παίκτες με πείρα όλων των εθνικών κατηγοριών!

Στη διαμόρφωση που συνέβαλαν και επτά αλλαγές που έκανε ο προπονητής Νίκος Κωτάκης κατά το εν λόγω διάστημα, κάτι που επηρέασε την συνοχή της ομάδας, για την οποία όμως δεν «μετρούσε» το αποτέλεσμα αλλά η αναγκαιότητα να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

Έως το 65’ το αποτέλεσμα ήταν 1-0 υπέρ του Εθνικού, με τον Κιλκισιακό να τον «κοιτάζει στα μάτια» και κατά διαστήματα να τον δυσκολεύει κερδίζοντας τις εντυπώσεις αλλά και τα εύσημα του κ. Κατσαβάκη, που είχε συμπεριλάβει εξαρχής την ομάδα του Κιλκίς στο πρόγραμμα φιλικών αγώνων προετοιμασίας της.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ν. Ζάικος, Καλόννικος, Δεληγιώργης, Ματεντζίδης, Τριγώνης, Σ. Παπαδόπουλος, Παρπουτσής, Παντελιάδης, Μπελίτσας, Μάναλης, Λογγήδης.
Μετά το 65’ χρησιμοποιήθηκαν και οι Αποστολίδης, Γρηγοριάδης, Τιτόπουλος, Ε. Κωνσταντινίδης, Α. Αμανατίδης, Μαυρόπουλος και Ε. Νικολαίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Κραβαρίτης, Κωφοκώτσιος, Κουκόλης, Κούμπος, Μερεσιώτης, Δέντσας, Χιτζανασβίλι, Τσουβαλτσίδης, Νικολίτσας, Χατζηδημητρίου, Πάλλας.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Γούπος, Μαυρουδής, Μαρίνου, Ναστέφσκι, Κωνσταντινίδης, Τσιλούλης

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων

Ζούμε μια μαγική εικόνα. Κρίσιμα θέματα έρχονται στην επιφάνεια κάθε μέρα που αφορούν μείζονα κοινωνικά ζητήματα και κατ’ επέκταση την εκπαίδευση

Του Κώστα Ανθόπουλου* και Νίκου Τσούλια* Και το σχολείο χωρίς ουσιαστική υποστήριξη μοιάζει να είναι με νησίδα μέσα στην έρημο. […]