Κοινωνία

Η πρώτη εκπαιδευτική επίσκεψη στο ιδιωτικό ΚΤΕΟ του Κιλκίς

Ξεχωριστή ημέρα γιά το υφιστάμενο εδώ και μία οκταετία ιδιωτικό κέντρο τεχνικού ελέγχου οχημάτων (ΙΚΤΕΟ) Κιλκίς υπήρξε η Τετάρτη 10.2.16.

Κατά την εν λόγω ημέρα το κέντρο δέχθηκε την πρώτη σε αυτό οργανωμένη επίσκεψη εκπαιδευτικού και ενημερωτικού χαρακτήρα με επισκέπτες τα παιδιά του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείιου Μεγάλης Βρύσης και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς τους.

Τους επισκέπτες ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις και ενημέρωσαν γιά την λειτουργία τους ο ιδιοκτήτης του ΙΚΤΕΟ Νικόλαος Ασλανίδης και ο τεχνικός διευθυντής Κωνσταντίνος Βασιλειάδης οι οποίοι και απάντησαν σε πλήθος ερωτήσεων και αποριών. Και οι δύο υπογράμμισαν την σημασία του τεχνικού ελέγχου γιά την ασφάλεια οχημάτων και οδηγών.

Παρεμβάσεις έκαναν και οι συνοδοί των μαθητών και μαθητριών, δάσκαλοι Αναστάσιος Κεσίδης (διευθυντής) Ζωή Μπουντεβένου, Γεώργιος Στυλιανίδης (καθηγητής φυσικής αγωγής), Κυριακή Χρυσουλίδου, Χάιδω Βασιλικέ, Ματθαίος Τριανταφυλλίδης, Ελένη Μόσχου, Θάλεια Αφεντούλη και Ανδρέας Σεμηχανίδης και η νηπιαγωγός Μαρία Στεργιούλα.

Μετά το πέρας της ξενάγησης προσφέρθηκαν στα παιδιά εδέσματα, γλυκίσματα, χυμοί και αναμνηστική μικροδώρα.

Με αφορμή αυτήν την ιστορική πρώτη επίσκεψη, οι ιθύνοντες του ΙΚΤΕΟ Κιλκίς δήλωσαν, ότι το κέντρο θα είναι «ανοικτή» σε εκπαιδευτικές-ενημερωτικές επισκέψεις τάξεων σχολείων ή ομάδων λοιπών φορέων κατόπιν επικοινωνίας και συνεννοήσεως, στο τηλέφωνο 23410 70010.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Παναγιώτη Γουδαμάνη στην λαϊκή αγορά του Κιλκίς