Αθλητισμός

Η πρώτη «αφλογιστία» του ΠΑΟΚ Κρηστώνης έφερε την πρώτη ήττα

Τρία διαφορετικά αποτελέσματα γιά τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης στο ξεκίνημά του, στον β΄ όμιλο της γ΄εθνικής κατηγορίας. Απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Μακεδονικό Φούφα, επιβλήθηκε με 2-0 της ΑΕ Ποντίων Κοζάνης και γνώρισε την πρώτη ήττα στον Σβορώνο Πιερίας με 2-0 από τον τοπικό ΓΑΣ, παρουσιάζοντας την πρώτη φετινή «αφλογιστία».

Η ομάδα των Βασίλη Παμπορίδη και Κώστα Ιωαννίδη είχε να διαχειριστεί τις δεδομένες απουσίες των τραυματιών Βενιαμίν Αγαθαγγελίδη, Ερβίς Ρουστέμ και Θόδωρου Παυλίδη, ενώ και ο Σάββας Χατζηασλανίδης αγωνίστηκε με πόνους, εντελώς ανέτοιμος, στο τελευταίο ημίωρο.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς, περιορίσθηκε σε παθητικό ρόλο και δεν έκανε αισθητή την παρουσία του.

Ο ΓΑΣ Σβορώνου του Νϊκου Θεοδοσιάδη ουσιαστικοποίησε την υπεροχή του στις αρχές του β΄ ημιχρόνου με εύστοχα πλασέ του 30χρονου κεντρικού κυνηγού Νίκου Κυπαρίσση, στο 53΄και 66΄. Επί πλέον, είχε οριζόντιο δοκάρι στο 35΄, σε σουτ του Δημήτρη Κυρτέγου από πλάγια θέση, ενώ απώλεσε και αρκετές ευκαιρίες.

Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης αγωνίσθηκε με την ακόλουθη σύνθεση:
Σακαλίδης, Χατζηλιάδης, Θ.Ιωαννίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Κόλα (75΄Κωτάκης), Ευθυμιάδης, Αποστολίδης (60΄Α.Παπαδόπουλος), Μωυσιάδης (75΄Νικολαΐδης), Μπελίτσας (60΄Γ.Ιωαννίδης), Ρωμανίδης (60΄Χατζηασλανίδης).

Περισσότερα

Προβληματισμοί

Απόγευμα ενός Σαββάτου, προτελευταία αγωνιστική ημέρα κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της ανώτερης κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς. Η ουραγός της κατάταξης αντιμετωπίζει […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς

Αντάξιος… του ονοματεπωνύμου!

Από τις πιό συγκινητικές στιγμές στην εκδήλωση ονοματοθεσίας της κεντρικής οδού στον οικισμό της Πηγής (Ισβόρου) σε οδό Ανθυποσμηναγού Στέφανου […]