Πολιτική

Πρώτευσε η ΔΑΚΕ στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση Κιλκίς

Με την ΔΑΚΕ πρώτη δύναμη, διενεργήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και της αντιπροσωπείας εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο νομαρχιακό τμήμα Κιλκίς της ΑΔΕΔΥ.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Διοικητικό συμβούλιο
Ψήφισαν 377
Λευκά 11 – Ακυρα 11
Ελαβαν:
ΔΑΚΕ 228 (έξι έδρες)
Ενωτική Κίνηση 105 (τρεις έδρες)
Αγωνιστική Συσπείρωση 22

Εκλέγονται οι Ιωάννης Γάγος, Αλέξανδρος Γρόζος, Κωνσταντίνος Ταλαμπίρης, Ιωάννης Δούνας, Ιωάννης Καραϊτης και Γεωργία Κοκκινάκη από την ΔΑΚΕ και Αναστάσιος Κεσίδης, Αναστάσιος Αλεξανδρίδης και Δέσποινα Χασιώτη από την «Ενωτική Κίνηση».
Την εξελεγκτική επιτροπή συγκροτούν οι Θωμάς Γραμμενάς, Σοφία Ελευθεριάδου και Αικατερίνη Αμπράζη.

Νομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ
Ψήφισαν 377
Λευκά 15 – Άκυρα 16
Ελαβαν:
ΔΑΚΕ 205 (11 αντιπρόσωποι)
Ενωτική Κίνηση 110 (6 αντιπρόσωποι)
Αγωνιστική Συσπείρωση 31 (2 αντιπρόσωποι)

Εκλέγονται οι Ιωάννης Γάγος, Αλέξανδρος Γρόζος, Κωνσταντίνος Ταλαμπίρης, Θωμάς Γραμμενάς, Ιωάννης Δούνας, Γεωργία Κοκκινάκη, Ιωάννης Καραϊτης, Αναστασία Μπίτου, Γεώργιος Τερζίδης, Ευτυχία Θεοδωρίδου και Ιωάννης Χρας από την ΔΑΚΕ, Αναστάσιος Κεσίδης, Αναστάσιος Αλεξανδρίδης, Αικατερίνη Αμπράζη, Μαρία Αβραμίδου, Ιωάννης Κακουλίδης και Ειρήνη Παπαδοπούλου από την «Ενωτική Κίνηση» και Ηλίας Ισαακίδης και Χριστίνα Μάρκου-Καπανδρίτη από την «Αγωνιστική Συσπείρωση».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]